Протектори и стъкла за телефон Motorola Edge

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя екрана на своя Motorola Edge?

Ако сте в търсене на великолепни аксесоари за Вашия Motorola Edge, попаднали сте на правилното място. Нашият уебсайт се е запасил с огромно количество от продукти подходящи за смартфона Ви, най-вече предлагаме най-различни скрийпротектори. Всеки един от тях е изработен от висококачествени материали и ще паснат перфектно на екрана на смартфона, така че да осигурят максималната защита при надрасквания и събиране на прахови частици. Не чакайте да изпуснете смартфона си на земята, че да разберете колко е важно той да бъде ефективно защитен, а се оборудвайте с един от нашите екранни протектори днес!

Какви са ползите от инсталирането на скрийнпротектор?

Производителите на мобилни телефони убеждават потребителите, че екраните са направени от устойчива на надраскване повърхност, но уви това не винаги е случаят. Екранът на смартфона, случайно сложен в джоба или чантата заедно с метални предмети, например ключове, е малко вероятно да остане без щети. При тези случаи на помощ идват нашите скрийнпротектори, които ще предоставят допълнителна защита за екрана и ще подпомогнат неговото запазване на оригинална стойност. Нашите скрийнпротектори са почти 100% транспарентни и трудно ще забележите разликата между оригиналният вид на смартфона и вида му с инсталиран екранен протектор. Също така поради тяхната тънкост, скрийнпротедкторът по никакъв начин не блокира стандартните функции на дисплея.

Motorola Edge – характеристики на модела

Изпитайте чиста скорост от безжична мрежа от следващото поколение 5G плюс безумно бърз процесор Qualcomm Snapdragon 765, 6 GB и 125 GB място за съхранение на всичките Ви снимки, видеоклипове, приложения и игри. Разтягащ се 6,7 инча, дисплеят Endless Edge предлага спиращи дъха гледки и увеличава максимално зрителната зона. Вижте милиард нюанси цветове с HDR10 и превъртайте плавно с честота на опресняване на екрана от 90Hz. Правете забележителни снимки със 64-мегапикселова камера. Вижте снимките си да блестят дори при по-тъмни условия благодарение на технологията Quad Pixel и 4 пъти по-добрата чувствителност при ниска светлина. Изкарайте два пълни дни с водещата в клас 4500 mAh батерия и зареждайте нелепо бързо с 18W TurboPower зареждане.