Протектори и стъкла за телефон Motorola Edge Plus

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя екрана на своя Motorola Edge Plus?

Желаете допълнителен слой защита за Вашия дисплей на ново закупения Ви смартфон? Попаднахте на правилното място, защото нашият сайт е пълен с разновидни продукти, които да гарантират общата защита на Вашия Motorola Edge Plus. Спрямо екранни протектори, ние Ви предлагаме голямо разнообразие, включващо стандартни защитни фолиа и протектори от различни видове закалено стъкло, всеки от тях ще предпази Вашия дисплей от всякакъв вид механични наранявания. Зависейки от вкуса Ви и изискванията Ви за необходимото ниво на защита, чрез сайта ни може да откриете екранни протектори, които предлагат различни нива на защита, но всеки един от тях ще прилепне перфектно по дисплея на устройството, така че да бъде почти не забележим.

Предимствата от инсталирането на екранен протектор?

Ако все още не сте сигурни дали се нуждаете от екранен протектор, тук ще изброим някои от причините и предимствата от оборудването на смартфона със скрийнпротектор. Допълнителният слой, който всеки един от протекторите предлага, е изключително ефективен при надрасквания и сблъсъци. Той не блокира базовите функции на дисплея и прилепва перфектно по ъглите на дисплея, което го прави еднакво привлекателен като оригиналното му състояние. В допълнение поради матовото им покритие, пръстови отпечатъци и друг вид мазнини не се отразяват по повърхността.

Motorola Edge Plus – характеристики на модела

Motorola Edge Plus Ви дава възможността да изтегляте съдържание за секунди, поради Ultra Wideband мрежата Verizon 5G, плюс допълнителната честотна лента на WiFi 6. Смартфонът работи с най-бързия процесор Qualcomm Snapdragon 865, който може да обработва 15трилиона операции в секунда. В допълнение устройството идва с 12 GB RAM, която осигурява производителност на електроцентралата с повече честотна лента и по-малко изтощение на батерията. В свой собствен клас дисплеят Endless Edge увива близо 90 градуса от двете страни и се простира на 6,7 инча. Не е необходима професионална DSLR камера, за да правите невероятни снимки и видеоклипове. Получавайте добри резултати всеки път със 108 MP система за тройна камера, двоен OIS, AI и 6K видеозапис.