Протектори и стъкла за телефон Motorola Moto E6S

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Широка гама от екранни протектори за Motorola Moto E6s

Разглеждайки нашия уебсайт Вие ще попаднете на огромно разнообразие от аксесоари, които имат за цел да улеснят живота Ви като потребител на смартфон и да добавят стил към начина Ви на живот. Едни от тези аксесоари са нашите екранни протектори, изработени от висококачествени материали, така че да осигурят максимална защита за Вашия дисплей. Независимо от кой екранен протектор изберете, той обещава да прилепне идеално по дисплея на Вашия Motorola Moto E6s и да го предпази от най-различни физически наранявания. Не чакайте да изпуснете своя новозакупен смартфон, че да осъзнаете, че имате нужда от скрийнпротектор, а го оборудвайте с екранен протектор още днес!

Защо е важно да притежавате скрийнпротектор?

Ние от etuo.bg силно препоръчваме на потребителите на смартфони да закупят един от нашите скрийпротектори, защото е изключително важно да защитите дисплея от напуквания и задържане на прах и друг вид отломки. Нашите екранни протектори са почти 100% транспарентни и са ултра тънки, така че смартфонът да има близко до оригинален вид и екранният протектор да не блокира никои от основните функции на дисплея. Скрийпротекторите, които предлагаме са лесни за инсталиране и Вие можете да го направите дори сами в удобството на дома си. Една от основните предимства на екранния протектор е, че той успешно ще запази стойността и вида на смартфона Ви, така че в бъдеще да можете да го замените за по-добър модел или да го продадете на по-висока цена.

Motorola Moto E6s – характеристики на модела

Motorola Moto E6s е новото попълнение на марката през 2020г. и се рекламира като бюджетен смартфон, предлагащ всичко нужно за стандартния потребител. Смартфонът предлага 3000mAh сменяема батерия и се захранва от процесор MediaTek Helio P22 SoC. Дизайнът му е изцяло пластмасов и идва с подвижен капак и магнит за пръстови отпечатъци на гърба. Спрямо дисплеят на смартфона, той е 6,1-инчов с качество HD + и съотношение 19,5: 9, което осъществява качествена цветова гама. Що се отнася до паметта и камерите, Moto E6s е оборудван с 4 GB RAM и 64 GB ROM и с 13-мегапикселова задна камера и 2-мегапикселова камера с дълбочина.