Протектори и стъкла за телефон Motorola Moto E7

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя екрана на своя Motorola Moto E7?

Ако сте в търсене на аксесоар за смартфон, който да защити екрана му, нашият онлайн магазин е идеалното място, от което да започнете. Ние предлагаме огромен избор от екранни протектори, всеки един от които е изработен от висококачествени материали. Можете да изберете протектор с различни нива на защита, в зависимост от това колко искате фабрично поставения екран да бъде предпазен. Допълнителният слой защита, който всеки екранен протектор предоставя, ефективно ще предпази дисплея от драскотини и друг вид наранявания, които се случват в ежедневието Ви.

Какви са предимствата от закупуването на екранен протектор?

Колкото и да е здрав екранът на новозакупения Ви Motorola Moto E7, той пак ще бъде най-уязвимата част от смартфона. Може би ще успее да се предпази от леките надрасквания например от ключове, но със сигурност е достатъчно издръжлив сам по себе си при по-силни удари и възможно напуквания. Затова ние от etuo.bg предлагаме на потребителите широка гама от екранни протектори, които осигуряват допълнителен слой защита, така че видът на смартфона Ви да бъде все така атрактивен. Не чакайте екранът Ви да се напука, че да осъзнаете от каква важност е да имате скрийнпротектор, а закупете един от нас още сега!

Motorola Moto E7 – особености на модела

Смартфонът Motorola Moto E7 работи на операционна система Android v9.0 (Pie) и се се захранва от осемядрен процесор ​​(1.8 GHz, Quad Core, Kryo 250 + 1.8 GHz, Quad Core, Kryo 250). Той работи на чипсет Qualcomm Snapdragon 632. Разполага с 4 GB RAM и 64 GB вътрешна памет. Смартфонът Moto E7 има IPS LCD дисплей. Екранът има разделителна способност 720 x 1520 пиксела и 271 ppi плътност на пикселите. Отпред камерата е 5 MP, а отзад има 13 MP + 2 MP камера с функции като цифрово увеличение, автоматична светкавица, разпознаване на лица, докосване за фокусиране. Смартфонът се поддържа от 3550 mAh батерия. Функциите за свързване в смартфона включват WiFi, Bluetooth, GPS, Volte и др.