+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Motorola Moto E7 Plus

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Motorola Moto E7 Plus - защитно фолио

Motorola Moto E7 Plus - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

 

 

Ефективна защита за екрана на Motorola Moto E7 Plus

Търсейки аксесоар, който да предпази екрана на смартфона Ви, сте попаднали на нашия онлайн магазин. Ние специализираме в аксесоари за смартфони и таблети, които не само ще улеснят ежедневието Во, но и ще осигурят нужната защита на Вашето устройство. Едни от тези аксесоари са нашите екранни протектори. Те са изработени от многокачествени материали и перфектно ще прилепнат по дисплея на смартфона Ви. Също така са ултра тънки, така че да не забележите никаква разлика. Обаче това не означава, че не са издръжливи, те ефективно ще предпазят дисплея от драскотини и друг вид механични наранявания.

Предимствата от закупуването на екранен протектор

Като закупите екранен протектор от нас, Вие сериозно намалявате шансът дисплея на устройството Ви да бъде фатално наранен. Без тази допълнителна защита смартфонът Ви е практически гол и изключително уязвим, което може да доведе до много скъп ремонт. Оборудвайте смартфона си с екранен протектор и си спестете ненужните притеснения. Като ефективно бъде предпазен, Вашият смартфон ще запази своята оригинална стойност и вид. И по този начин в бъдеще имате варианта да го препродадете или пък замените за по-добър модел.

Motorola Moto E7 Plus – характеристики на модела

Нощта е твоя с Motorola Moto E7 Plus. Правете супер остри снимки при всяка светлина и получавайте зашеметяващи резултати с 48-MP сензор на камерата. Режимът Night Vision гарантира, че получавате ярки и живи снимки, дори и на тъмно, докато специален сензор за дълбочина Ви позволява да играете с дълбочината на полето и да добавите красив ефект на размазване към Вашите портрети. Продължавайте нощ след нощ с батерия от 5000 mAh, която издържа в продължение на повече от 2 дни и процесор Qualcomm Snapdragon 460, който няма да Ви забави. Плюс това, увлечете се да играете игри или стрийминг на филми на 6,5-инчов Max Vision HD + дисплей.