Протектори и стъкла за телефон Motorola Moto G 5G Plus

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Motorola Moto G 5G Plus – как да предпазя екрана му?

Притеснявате се, че ще изпуснете смартфона си на земята и ще нараните неговия екран? Ние от etuo.bg Ви предлагаме широка гама от скрийнпротектори, които имат за цел ефективно да защитят дисплея от драскотини и напуквания, така че да можете да се радвате на лъскавия му вид за дълго време. Независимо от протектора, който изберете, всеки един от тях ще направи всичко възможно да не позволи остри предмети или сблъсъци да не наранят фабрично поставения екран. Какво чакате? Закупете екранен протектор още днес и предпазете дисплея на смартфона си.

Защо да закупя екранен протектор?

Производителите на смартфони ще се опитат да Ви убедят, че не се нуждаете от допълнителна защита за фабрично поставения дисплей на смартфона. Обаче ние от etuo.bg силно препоръчваме инвестицията в екранен протектор, защото колкото и да сте внимателни, инциденти се случват и ние вярваме, че рискът не си заслужава. Смартфонът Ви се е нуждае от допълнителния слой защита на един от скрийнпротекторите ни, за да може той да запази оригиналния си вид и стойност. По този начин в бъдеще ще можете да замените смартфона си за по-добър модел или пък да го препродадете на по-добра цена.

Motorola Moto G 5G Plus – характеристики на модела

Изтегляйте филми за минути, чувствайте се, че сте там на видео чатове, и печелите епични печалби в онлайн игри. Плюс това, никога няма да се бавите с процесор Qualcomm Snapdragon 765, 4 GB памет и 64 GB памет. Поставете повече в рамката на снимката, използвайки ултра широката селфи камера и се снимайте на всяка светлина с предната 16-мегапикселова камера Quad Pixel. Прекарайте два дни без презареждане благодарение на батерията от 5000 mAh. Гледайте филми така, както са били предназначени на масивен, 21: 9 ултра широк екран. My UX гарантира, че телефонът Ви изглежда и се чувства точно така, както го искате, докато специален бутон Google Assistant и чиста версия на Android OS означава, че получавате нужните отговори и достъпът до Google, който обичате.