+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Motorola Moto G8 Power Lite

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да предпазя екрана на своя Motorola Moto G8 Power Lite?

Каним Ви да разгледате огромното разнообразие от аксесоари, които предлагаме за Motorola Moto G8 Power Lite. Разполагаме с различни варианти да предпазите екрана на смартфона си, един от които са нашите топ качество скрийнпротектори. Знаейки колко важна е Вашата инвестиция и колко важно е да запазите стойността и привлекателния вид на смартфона Ви, ние Ви предлагаме екранни протектори от високо качество и които перфектно ще паснат по дисплея, така че да осигурят максимална защита. Независимо от кой протектор изберете, всеки от тях е сигурен вариант, който защитава екрана от драскотини, прах и друг вид замърсявания.

Защо е важно да притежавам екранен протектор?

Може би все още се колебаете дали инвестицията на скрийнпротектор за Вашия Motorola Moto G8 Power Lite си заслужава, защото сте очаровани с неговия гол вид. Със сигурност няма да бъдете удовлетворени, ако случайно го изпуснете или пък го пъхнете в чантата с безброй назъбени вещи, и се окаже, че ще се разсейвате всеки път, когато забележите голямата драскотина по повърхността на дисплея. Със закупуването на този екранен протектор ще можете да продължавате да се наслаждавате на очарователния му вид, защото те са ултра тънки, незабележими и почти 100% прозрачни. Те нямат да попречат на стандартните функции на дисплея и ще го запазят като чисто нов. Поставянето на скрийнпротектор върху екрана на устройството ще намали отблясъците, предотврати появата на драскотини и най-вече ще помогне да поддържате дисплея чист.

Motorola Moto G8 Power Lite – характеристики на модела

С Motorola Moto G8 Power Lite Вие можете да се насладите на мощната му батерия от 5000 mAh, която ще Ви осигури 100 часа на слушане на музика и може до 3 дни само с едно зареждане. Поради ултра-бързият си 2.3 GHz октаядрен процесор, ще превключвате между приложения плавно и бързо. Насладете се на изключително широки изгледи на зашеметяващия 6,5 - инчов Max Vision HD + дисплей. За разлика от традиционните дисплеи, Max Vision осигурява максимално гледане с съотношение на страните 20: 9, потапяйки Ви в снимки, филми, предавания, игри и всичко останало. Смартфонът предлага 16-мегапикселовата основна камера с бърз фокус при всяка светлина и специализираната камера Macro Vision приближава 4 пъти до обекта, така че да правите снимки от най-високо качество.