Протектори и стъкла за телефон Motorola Moto G9 Play

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за екрана на Motorola Moto G9 Play

Търсейки за ефективната защита на фабрично поставения екран на своя смартфон, попаднахте на нашия онлайн магазин. Ние от etuo.bg гордеем с качеството на продуктите, които предлагаме, и едни от най-популярните ни аксесоари са нашите екранни протектори. Те са изработени от висококачествени материали и обещават да предоставят ефективната защита на дисплея на смартфона Ви като го предпазят от най-различни надрасквания и напуквания. Независимо от кой изберете, всеки един от тях ще бъде перфектния подарък за смартфона Ви и ще успее да запази оригиналния вид на екрана, така че да не трябва да инвестирате в неговия ремонт.

Какви са предимствата от закупуването на екранен протектор?

Като закупите екранен протектор Вие ще успеете да подарите на смартфона си допълнителен слой защита, от който се нуждае. Без този протектор смартфона Ви е фактически гол и е най-уязвим дори на малки надрасквания, които могат да се случат в ежедневието Ви. Също така дисплеят на устройството винаги ще бъде най-уязвим и най-скъп да бъде ремонтиран. Като приложите протектор, Вие ще си спестите притесненията и инвестицията в ремонт и ще намалите значително шансовете той да бъде повреден до степен, в която екранът трябва да бъде заменен напълно с нов. В допълнение на тези предимства, най-важната полза е с предпазването на фабрично поставения дисплей, той ще запази своята оригинална стойност, което означава, че в бъдеще Вие можете да го препродадете или пък замените за по-добър модел.

Motorola Moto G9 Play – спецификации на модела

Новото попълнение на Motorola, Moto G9 Play, Ви дава мощността за това, което има значение. Мощността за остри и невероятно детайлни снимки, дори при слабо осветление, с 48 MP система с тройна камера. Повече енергия за дни, благодарение на 2-дневна батерия. И мощността за всички Ваши любими приложения и още повече благодарение на супер отзивчив процесор, който никога не Ви забавя. Поддържайте забавлението безгранично, без да има нужда да презареждате, благодарение на мощната 5000 mAh батерия. Почувствайте, че телефонът Ви реагира на всяко докосване и плъзгане, благодарение на Qualcomm Snapdragon 662 осем-ядрен процесор плюс 4 GB RAM. Увлечете се да играете игри и да гледате филми на ултра широк 6,5-инчов Max Vision HD + дисплей, който увеличава максимално Вашата зона на гледане.