Протектори и стъкла за телефон Motorola Moto G9 Plus

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя дисплея на своя Motorola Moto G9 Plus?

Търсейки ефективна защита за дисплея на смартфона си, попаднахте на нашия онлайн магазин. Ние сме се заредили с огромно количество от аксесоари за Motorola Moto G9 Plus и Ви предлагаме висококачествени екранни протектори, които успешно ще защитят фабрично поставения дисплей на смартфона Ви. Екранните ни протектори са ултра-тънки, но и изключително издръжливи, така че не само да не попречат на стандартните функции на дисплей и неговия външен вид, но и да предложи максималната му защита при случайни надрасквания и наранявания, които могат да се случат в ежедневието Ви.

Защо да закупя екранен протектор?

Като закупите екранен протектор Вие осигурявате нужната защита за фабрично поставения дисплей на смартфона. Дисплея на смартфоните винаги ще бъде най-уязвим на наранявания и затова ние силно препоръчваме на всеки потребител на смартфон да му предостави допълнителен слой защита. Без екранен протектор той може да бъде силно повреден и дори да трябва да бъде ремонтиран, което е много по-голяма инвестиция. Не само това но и като оборудвате смартфона си с екранен протектор, Вие му обещавате по-дълъг живот, така че да запази оригиналната си стойност и вид за дълго време. По този начин в бъдеще ще можете да го препродадете или пък замените за по-нов модел смартфон.

Motorola Moto G9 Plus – характеристики на модела

Moto G9 Plus е еволюция на дизайна на Moto G8 Plus, като заоблените ъгли и извивки в задната част на телефона остават на място, докато камерите се преместват в правоъгълен блок. Правоъгълният блок от камери се състои от 64-мегапикселов основен сензор Quad Pixel с Night Vision, 8-мегапикселов сензор с ултраширок ъгъл2-мегапикселов макросензор и 2-мегапикселов сензор за дълбочина. Отпред разполага с 16-мегапикселова Quad Pixel селфи камера. Moto G9 Plus се предлага с най-големия дисплей на Moto G устройствата досега, предлагащ огромен 6,8-инчов екран Max Vision със съотношение на страните 20: 9. Смартфонът работи на процесора Qualcomm Snapdragon 730G - което означава, че е 4G – поддържан. Има 4GB RAM и 128GB място за съхранение и предлага microSD поддръжка за разширяване на съхранението до 512GB.