Протектори и стъкла за телефон Motorola Moto G9 Power

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя дисплея на телефона си от драскотини?

Всеки притежател на смартфон се страхува от деня, когато дори и най-малката драскотина се появи на дисплея. Колкото и да сте внимателни, драскотини по дисплея на телефона могат лесно при ежедневната му употреба. Нашият онлайн магазин иска да предотврати това да се случи и Ви предлага защитни аксесоари, които ще защитят дисплея от наранявания и надрасквания. Сред тях ще намерите семплото защитно фолио/филм и протектора от 9H закалено стъкло. И двата вида предпазители са изработени от висококачествени материали и ще паснат идеално по екрана на Вашия Motorola Moto G9 Power. Закупете екранен протектор и забравете за страха, че дисплеят Ви ще бъде надраскан.

Защо да закупя екранен протектор от etuo.bg?

Нашият онлайн магазин е признат лидер за продажбата на аксесоари за телефони и таблети в Европа. Вашето удовлетворение с продуктите ни е най-големият ни приоритет и затова постоянно обновяваме асортимента си с аксесоари. Вашият телефон се нуждае от екранен протектор, защото без допълнителния слой защита, който той осигурява, дисплея на телефона може много по-лесно да бъде наранен и надраскан. С помощта на екранен протектор, фабрично поставеният дисплей на устройството ще остане непокътнат за възможно най-дълго време и намалявате шансът той да се нуждае от ремонт.

Motorola Moto G9 Power – характеристики на модела

Представяме Ви Motorola Moto G9 Power и неговата водеща в индустрията батерия 6000 mAh, която издържа до 60 часа с едно зареждане. Почувствайте свободата да ходите няколко дни с едно зареждане. Батерията 6000 mAh е най-голямата батерия, която Motorola предоставя на телефоните си, така че да не се притеснявате за презареждането й. Винаги разполагайте с правилната камера за точния момент с 64 MP система с тройна камера. Насладете се на всичките си любими филми, предавания, игри и други с помощта на 6,8-инчовия Max Vision дисплей. С Motorola Moto G9 Power разполагате с 128 GB място за съхранение, за да имате място за всичко.