Протектори и стъкла за телефон Motorola One Fusion Plus

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя дисплея на своя смартфон?

В търсене сте на ефективна защита за дисплея на Вашия Motorola One Fusion Plus? Ние от etuo.bg сме се заредили с най-различни аксесоари за този модел смартфон, но най-вече имаме широка гама от екранни протектори, които могат да осигурят ефективната защита на дисплея на устройството Ви. Дайте си спокойствието, че ако изпуснете смартфона си на земята, екранът му няма да е на парченца. Всеки един от скрийнпротекторите ни е изработен от висококачествени материали и обещава да предпази дисплея на смартфона Ви от механични надрасквания или напуквания случващи се в ежедневието Ви.

Ползите от закупуването на екранен протектор за Motorola One Fusion Plus

Все още не сте сигурни дали си заслужава да закупите екранен протектор и вярвате, че сте достатъчно внимателни? За съжаление колкото и да сме внимателни с новите ни технологични придобивки, винаги съществува шансът, че може да ги повредим. Не рискувайте да нараните екрана си и да трябва да го ремонтирате, а му дайте допълнителния слой защита, който нашите скрийнпротектори предлагат. Също така протекторите ни са изработени от многокачествени материали и ултра тънки, така че след като бъдат приложени върху фабрично поставения дисплей, той да изглежда както обикновено.

Motorola One Fusion Plus – характеристики на модела

Motorola One Fusion Plus обединява невероятна 64-мегапикселова система с четири камери заедно с неудържима производителност и живот на батерията. Получавайте ясни детайли и точност на цветовете, дори ако изрязвате и увеличавате, със сензора с висока резолюция 64 MP. Поставете 4 пъти повече в рамката в сравнение със стандартен обектив със 118 ° ултра широкоъгълен обектив. Снимайте екстремни близки планове с помощта на специализираната камера Macro Vision. Работете и играйте с часове с дълготрайна батерия от 5000 mAh. Плюс това, зареждайте бързо с TurboPower зареждане, което Ви осигурява часове енергия само за минути. Преглеждайте любимото си забавление в ярки, истински цветове на 6,5-инчов дисплей Full HD + с HDR10, който осигурява 25% по-голяма цветова гама. Получавайте по-интуитивно заснемане на изображения, подобрени игри и оптимизирана производителност с водещите в индустрията AI възможности на процесора Qualcomm Snapdragon 730. Превключвайте между приложения, игри и други без притеснения и никога не забавяйте с 6 GB RAM.