CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Протектори и стъкла за телефон myPhone

В наличност Свий

Ефективна защита за LCD myPhone

Всеки притежател на смартфон myPhone трябва да се погрижи за неговия вид и затова нашия сайт се е подготвил с разновидни продукти да осъществи гарантирана защита. Малките драскотини по дисплея на Вашия myPhone могат да съсипят не само привлекателния му вид, но и настроението Ви. Производителите на мобилни телефони убеждават потребителите, че екраните са направени от устойчива на надраскване повърхност, но уви това не винаги е случаят. Екранът на смартфона, случайно сложен в джоба или чантата заедно с метални предмети, например ключове, е малко вероятно да остане без щети. При тези случаи на помощ идват нашите скрийн протектори. За LCD myPhone ние предлагаме стандартното защитно фолио, 9Н стъклен протектор и протектора от гъвкаво стъкло.

Ползите от инсталация на скрийпротектор

Сред колебанията на потребителите винаги се въртят няколко основни въпроса, дали екранният протектор разваля вида на смартфона, влияе ли върху дисплейната чувствителност, оставя ли следи след премахването и т.н. Тук ще отговорим на всички тези въпроси, за да изясним предимствата от употребата на екранен протектор. Съвременните технологии произвеждат висококачествени продукти, използвайки специални материали, които да правят протектора практически незабелижим. Също така той не влияе по никакъв начин на стандартните функции на дисплея и неговата яркост. Някога имаше скрийн протектори, които са на база лепило, и оставяха следи след премахване, но и не в нашия онлайн магазин, защото ние предлагаме най-новите продукти излезли на пазара. Други предимства включват факта, че 9Н стъкленият и гъвкавият стъклен протектор са изключително издръжливи при силни механични удари, наранявания и надрасквания.

LCD myPhone-описание на марката

През 2008 г. компанията myPhone пуска първите си устройства на домашния си полски пазар, включително и в Чехия и Словакия. Тя е част от TelForceOne Capital Group, една от най-големите производители и дистрибутори на консуматорска електроника в Полша и Централна и Източна Европа, оперирайки на пазара от 2001 г. Когато повечето компании сляпо следят развитието на технологиите, myPhone вижда потенциал сред потребителите, които се страхуват от сложността на устройствата и търсят прости и функционални решения.