Протектори и стъкла за телефон Nokia 2.3

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя екрана на своя Nokia 2.4?

В търсене сте на аксесоар, който ефективно ще предпази екрана на Вашия Nokia 2.4? Търсенето Ви може да приключи, защото сте попаднали на правилното място. Ние oт etuo.bg предлагаме огромен избор от аксесоари за всякакви модели Nokia мобилни устройства. За ефективна защита на фабрично поставения дисплей на Вашия Nokia 2.4 можете да откриете разнообразие от екранни протектори. Те са изработени от висококачествени материали и обещават максималната защита на екрана на телефон. Можете да изберете измежду много протектори, които основно се различават в нивото на защита, което предоставят. Но независимо от кой изберете да закупите, всеки един от тях ще бъде чудесен подарък за телефона Ви.

Защо да закупя предпазител за екрана на своя смартфон?

Нашият екип силно препоръчва на всеки притежател на мобилно устройство да закупи нужните аксесоари, така живота им да бъде улеснен и телефона им да бъде ефективно защитен. Екранният протектор е чудесен подарък за всеки телефон, защото той предпазва фабрично поставения дисплей от надрасквания, наранявания и задържане на прах, което се случва в ежедневието ни. Също така няма нужда да се притеснявате, че протекторът ще загрози вида на смартфона Ви. Предпазителите за екрани, които предлагаме са ултра-тънки и почти 100% прозрачни, така че устройството да изглежда в оригиналния си вид и цветовете да се виждат все така ярко.

Nokia 2.4 – спецификации на модела

Вземете до 2 дни от Nokia 2.4 с едно зареждане. Поддържаната от AI адаптивна батерия с мощност 4500 mAh дава приоритет на захранването за приложенията, които използвате най-много - за да можете да продължите да правите това, което обичате. Моментите, които си струва да заснемете, не винаги се случват на бял свят. С усъвършенстваното сливане на изображения и подреждането на експозицията в нощен режим можете да заснемете живи детайли при по-тъмни условия. Гледайте, учете се и създавайте на 6,5-инчов HD + пълен дисплей - пълен със селфи изрезка, за да увеличите максимално екрана си.