Протектори и стъкла за телефон Nokia 3.4

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя екрана на своя Nokia 3.4?

Докато търсите перфектния аксесоар, който да пасне на телефона Ви и да му осигури ефективната защита сте попаднали на нашия онлайн магазин. Ние от etuo.bg се гордеем с огромното разнообразие от аксесоари и джаджи, които предлагаме за притежателите на смартфони. И едни от тези аксесоари са нашите висококачествени екранни протектори. Изберете от най-различни видове, различаващи се по ниво на защита, и осигурете нужната защита на фабрично поставения дисплей. Не чакайте сериозно да нараните екрана на своя Nokia 3.4, а закупете един от протекторите още днес.

Нужно ли е да оборудвам своя телефон с екранен протектор?

Ние силно препоръчваме да закупите екранен протектор за телефона си, защото той се нуждае от тази протекция, така че да запази своята оригинална стойност и вид. Без предпазителя фабрично поставения дисплей е фактически гол и остава изключително уязвим на най-различни механични наранявания. Защитният аксесоар ефективно ще предпази екрана на телефона от драскотини и задържане на прах. Също така по-издръжливите протекторите ще успеят и да защитят дисплея от напуквания, които могат да се превърнат в скъпа инвестиция за ремонтиране. Няма нужда да се притеснявате, че протекторът ще загрози вида на телефона Ви, защото те са изработени по такъв начин, че да бъдат толкова издръжливи колкото и тънки.

Nokia 3.4 – характеристики на модела

Ускорете играта си с най-новата мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 460 и се насладете на до 70% по-добра производителност в сравнение с предишните поколения на Nokia телефони. Увеличете максимално поточното си предаване и работете на 6,39-инчов HD + екран. Дисплеят с перфорация Ви дава още повече пространство на екрана за завладяващо забавление. Снимайте като професионалист с фонови ефекти и редактиране в портретен режим - дори за Вашите селфита. Направете перфектната снимка дори и при слаба светлина с нощен режим, плюс впишете всичко в рамката благодарение на 5-мегапикселовата ултра-широка камера.