+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Nokia 5.4

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Nokia 5.4 - защитно фолио

Nokia 5.4 - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

 

 

Ефективна защита за дисплея на Nokia 5.4

Искате фабрично поставения дисплея на Вашия Nokia 5.4 да остане без драскотини и да изглежда гладко за години напред? За жалост без допълнителни защитни средства, това би било изключително трудно. Ежедневието Ви е пълно с моменти, в които дисплея на телефона може да бъде наранен. Дори пъхането на смартфона в джоба Ви може понякога да е достатъчно за дисплея да бъде надраскан. Ние от etuo.bg силно Ви препоръчваме да разгледате селекцията ни от екранни протектори, специално произведени да паснат идеално на Вашия Nokia 5.4. Предлагаме Ви разнообразие от видове и марки, така че да не направите компромис с вкуса и нуждите си.

Кой вид екранен протектор е най-подходящ за телефона ми?

Нашият онлайн магазин предлага два основни вида екранни протектори-защитното фолио/филм и протектор от 9H закалено стъкло. Семплото фолио е изработено от тънка пластмаса, което може да го направи трудно за прилагане върху екрана на смартфона Ви. То е достатъчно твърдо да предпази фабрично поставения дисплей от леки драскотини и наранявания. При по-тежки механични удари, фолиото не е достатъчно издръжливо ефективно да защити дисплея. Изберете протектор от закалено стъкло, ако желаете да осигурите по-добра защита на дисплея. Стъклото е много по-твърдо и дори при тежък удар то успешно ще го поеме и дисплеят ще остане непокътнат.

Nokia 5.4 – характеристики на модела

Запечатайте всеки красив детайл с помощта на великолепната камера на Nokia 5.4. Мощната 48MP Quad камера и 16MP селфи камера с перфорация, ще Ви позволят да уловите света си в движение с кинематографично видеозаписване. Имайте повече място за Вашите игри и сърфиране в интернет с помощта на впечатляващия 6,39-инчов HD + екран. Правете каквото искате, когато искате, с щедър 2-дневен живот на батерията. Технологията за адаптивна батерия с помощта на изкуствен интелект дава приоритет на захранването на нещата, които използвате най-много, така че Вие ​​да бъдете в контрол на нещата.