+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Nokia 7.3

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Nokia 7.3 - защитно фолио

Nokia 7.3 - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

 

 

Ефективна защита за екрана на Nokia 7.3

Можете да защитите фабрично поставения дисплей на своя смартфон като изберете да инсталирате един от нашите екранни протектори. Всеки един от тях е изработен от многокачествени материали, така че Вие да не се притеснявате, че дисплеят Ви е в риск да бъде надраскан или наранен. Като закупите екранен протектор за смартфона си Вие ще успеете да му осигурите допълнителен слой защита, който ще предпази външния вид на дисплея и ще помогне да запазите оригиналната стойност на устройството. Не чакайте да нараните дисплея и да трябва да го ремонтирате. Закупете протектор днес и осигурете нужната защита за дисплея си.

Какви са предимствата от закупуването на екранен протектор?

Обещайте по-дълъг живот на смартфона си като оборудвате екрана м с един от нашите екранни протектори. Като закупите протектор, Вие ще елиминирате постоянни страх дали случайно сте надраскали или напукали фабрично поставения дисплеи на устройството си. Също така дисплеите на смартфоните са най-уязвими на механични наранявания в ежедневието и затова ние силно препоръчваме да закупите екранен протектор. Той не само ще предпази външния вид на дисплея, но и като постигне това, оригиналната стойност на смартфона ще бъде запазена. Купете екранен протектор и ще можете да се радвате на непокътнатия вид на смартфона си за по-дълго време.

Nokia 7.3 – характеристики на модела

Nokia 7.3 5G е с размери 165,8 x 76,3 x 8,2 mm, и разполага с 6,3-инчов FHD + екран с честота на опресняване от 90 Hz. Заедно с това идва избора между външно и вътрешно съхранение. Той ще се предлага във варианти 4GB / 6GB / 8GB RAM и 64 GB/128 GB RAM. Nokia 7.3 опакова система за снимане с четири камери с оптика ZEISS: 48 MP основен обектив, 12 MP сензор с ултраширок обектив, 2 MP сензор за дълбочина и 2 MP сензор с макро обектив. Спрямо процесор, устройството е оборудвано с Snapdragon 690.