Протектори и стъкла за телефон OnePlus 8T

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за дисплея на One Plus 8T

Разгледайте нашия онлайн магазин и открийте аксесоарът, от който Вашия смартфон се нуждае. Ако сте в търсене на продукт, който ефективно ще защити дисплея на устройството Ви, изберете един от нашите многокачествени екранни протектори, които обещават да предпазят фабрично поставения дисплей от най-различни надрасквания и напуквания. Независимо от кой точно изберете, всеки един от тях ще предостави издръжлив допълнителен слой защита, така че Вие да можете да се радвате на великолепния оригинален вид на смартфона си за възможно най-дълго време.

Какви са ползите от закупуването на екранен протектор?

Екраните на смартфоните виаги ще бъдат най-уязвимата част от устройството и много лесно могат да бъдат наранени. Като приложите един от нашите протектори, Вие ще успеете ефективно да го защитите, така че да намалите шансовете той да се нарани по такъв начин, че да трябва да го ремонтирате. С помощта на екранен протектор, стойността и вида на смартфона ще бъдат запазени за възможно най-дълго време и ще можете в бъдеще да го препродадете на по-висока цена или пък замените за по-добър модел. Също така в случаите, които дисплея на смартфона Ви има съществуващи драскотини, екранният протектор успешно може да ги покрие и дисплея да изглежда като нов.

One Plus 8T – характеристики на модела

Най-голямата промяна между миналите модели и One Plus 8T е, че смартфонът идва с по-бързо зареждане. Устройството ще поддържа 65W. Спрямо дисплей, смартфонът разполага с 6,55-инчов дисплей и със скорост на опресняване от 120 Hz. Модулът на камерата е разполежен от лявата страна отзад и има 48-мегапикселов основен сензор, 16-мегапикселов ултра-широк обектив. А пък макрообектива е 5MP, който е голям скок от 2-мегапикселовия на One Plus 8. Също така смартфонът предлага портретен сензор за още по-хубави снимки и хванати любими изживявания. За да складирате всичко, което поискате, устройството е оборудвано с 8GB RAM и 128GB ROM.