+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон OnePlus Nord

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
OnePlus Nord - защитно фолио

OnePlus Nord - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

 

 

По какъв начин мога да защитя екрана на своя смартфон?

Ако живеете с постоянния страх, че някога ще нараните дисплея на своя смартфон, попаднали сте на правилното място. Нашият онлайн магазин предлага огромно разнообразие от екранни протектори, които имат за цел ефективно да предпазят екрана на устройството, така че той да изглежда все така атрактивен. Всеки един от нашите скрийнпротектори е изработен от многокачествени материали, така че ефективно да поеме удара или нараняванията, ако някога го изпуснете или при други инциденти. Дайте си спокойствието, което заслужавате, като изберете един от нашите великолепни и издръжливи екранни протектори.

Защо да закупя екранен протектор?

Екранните протектори, които Ви предлагаме са ултра-тънки и изработени от многокачествени материали, така че след като ги приложите върху фабрично поставения дисплей на смартфона, той да изглежда незабележим. Също така скрийнпротекторите ни по никакъв начин няма да блокират стандартните функции на дисплея. Като осигурите този допълнителен слой защита, не само че вида на дисплея ще остане непокътнат, но и оригиналната стойност на смартфона ще бъде запазена. По този начин Вие в бъдеще можете да го препродадете на по-висока цена или пък да го замените за по-добър модел. В допълнение ако вече сте наранили своя дисплей, екранният протектор може да покрие тези наранявания, така че смартфонът да изглежда по-атрактивно.

OnePlus Nord-характеристики на модела

OnePlus Nord се предлага предварително инсталиран с OxygenOS 10.5, допълнен с всички функции, които очаквахте, като Dark Theme, навигация с жестове и Zen Mode. Устройството се захранва от мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 765G 5G с подобрени скорости на процесора и 30% по-бързо изобразяване на графиката от предшественика си. Освен това е оборудвано с 12 GB оперативна памет, така че смартфонът да може да стартира всичките Ви любими приложения наведнъж без заекване. Warp Charge 30T не се отнася до скоростта, но може да зареди батерията от 0 до 70% само за половин час. OnePlus Nord се предлага със същия 48 MP първичен сензор като OnePlus 8, в комплект с оптична стабилизация на изображението (OIS), за да премахне замъгляването и трептенето от всяка снимка. Също така смартфонът се предлага с ултра-широк ъгъл отпред, който Ви позволява да правите огромни групови снимки.