Протектори и стъкла за телефон OnePlus Nord N10 5G

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя екрана на своя OnePlus Nord N10?

Търсейки за аксесоар за своя смартфон сте попаднали на нашия уебсайт. Ние от etuo.bg искаме да направим всичко възможно да осигурите нужната защита на своя смартфон и затова Ви предлагаме огромен избор от екранни протектори. Те са изработени от висококачествени материали, така че да предоставят ефективна защита на фабрично поставения дисплей на смартфона. Протекторите, които предлагаме, идват с различни нива на защита, така че да имате избора от колко тънък да бъде той и да изберете колко защитен искате да бъде смартфона Ви. Дайте си спокойствието, че дисплеят Ви ще бъде непокътнат накрая на деня и закупете екранен протектор от нашия уебсайт.

Нужен ли ми е екранен протектор?

Екранният протектор предоставя допълнителен слой защита на фабрично поставения дисплей и без него смартфонът остава изключително уязвим на механични наранявания. Също така дисплеите на днешните смартфони са най-уязвимата част от устройството и при сериозни повреди, ремонтирането им може да бъде много скъпа инвестиция. В допълнение колкото и да сме внимателни дребните драскотини са неизбежни в нашето ежедневие. Затова екранният протектор е чудесен подарък за Вашия смартфон. Той ще го защити от най-различни наранявания и надрасквания, така че неговата оригинална стойност и вид да бъдат запазени за възможно най-дълго време.

OnePlus Nord N10 – характеристики на модела

OnePlus Nord N10 се предлага с Warp Charge 30T, който доставя енергия за цял ден само за 30 минути. Твърде дълго 5G се чувстваше като далечно обещание като летящи коли и ховърбордове. Но сега наистина е тук, готов да отвори широко вратата за нови мобилни изживявания. N10 5G е създаден за 5G, включващ чипсет Qualcomm Snapdragon 690, захранван от осемядрен процесор. Наслаждавайте се на любимите си приложения, игри, филми и сериали с 6 GB RAM. Дисплеят от 90 Hz зарежда 50% по-бързо от 60 Hz, за да увеличи гладкостта и отзивчивостта. Какво означава това? Това означава, че вероятно сте пропуснали много по-добро мобилно изживяване.