Протектори и стъкла за телефон OnePlus Nord N100

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за екрана на OnePlus Nord N100

Започнали сте да търсите аксесоар за смартфона си, който да защити неговия фабрично поставен дисплей и сте попаднали на нашия онлайн магазин. Сега разгледайте огромния избор от екранни протектори, които предлагаме, и си харесайте един от най-различните видове. Всеки протектор е изработен от висококачествени материали и перфектно ще пасне на модела смартфон. Изберете протектора по неговата тънкост и ниво на защита, така че да предоставите точно такава защита на смартфона си каквато искате. Ежедневието Ви е пълно с възможни инциденти, които могат да наранят екрана на смартфона Ви и затова е изключително да закупите протектор още днес.

Защо да закупя екранен протектор?

Ние силно Ви препоръчваме да закупите какъвто и да е екранен протектор, защото дисплеите на смартфоните винаги ще бъдат най-уязвими на драскотини и наранявания и винаги ще бъдат на-скъпи за ремонтиране. Като инвестирате в екранен протектор, Вие обещавате по-дълъг живот на устройството и ще елиминирате неспокойствието, че ще го надраскате в ежедневието Ви. Най-ценното предимство на това да закупите екранен протектор е, че той ще Ви помогне да запазите оригиналната стойност и вид на смартфона Ви. Това означава, че в бъдеще, ако решите да го препродадете или пък замените за по-добър модел, ще можете да го направите.

OnePlus Nord N100 – характеристики на модела

Да тичаш наоколо, опитвайки се да намериш контакт, докато телефонът ти виси на 1%, никога не е забавно. Ето защо OnePlus Nord N100 е с дълготрайна батерия от 5000 mAh и идва с 18W бързо зарядно устройство. N100 предлага 4 GB RAM, което Ви помага да прехвърлите от стрийминг към приложения, от съобщения до обаждания, докато 64 GB място за съхранение предлага много място за цялото Ви любимо съдържание. Първата стъпка към правенето на страхотни снимки е наличието на подходящите инструменти. N100 се предлага подготвен с 13 MP основна камера за зашеметяващи снимки, макро обектив за близки и лични снимки и специализирана камера за портретни снимки.