Защитни протектори за Oppo

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за LCD OPPO

След като сте попаднали на нашия сайт, Вие може да разгледате разнообразието от аксесоари, които предлагаме с цел защита на Вашия LCD OPPO. Често срещано е потребителите да не обмислят инвестицията на екранен протектор, защото с напредването на технолгиите, производителите твърдят, че екраните са достатъчно издръжливи. Обаче това не винаги е достъчно, имайки предвид, че при силни физически удари, екранът е все още уязвим. Затова ние сме се запасили с рановидни скрийн протектори за да запазите стойността и вида на Вашия LCD OPPO. Закупете нашето стандартно защитно фолио или пък стъкленния протектор от 9Н закалено стъкло.

Предимствата от инсталацията на екранен протектор за LCD OPPO

Протекторите от защитно фолио или 9Н закалено стъкло прилепват идеално по екрана на Вашия смартфон и по този начин осигуряват ефективна защита без да влияят на стандартните функции на дисплея. Също така те са толкова транспарентни, че тяхното покритие е почти незабелижимо и не променят качеството на яркостта на изображенията. Защитно фолио е ефективно при леки наранявания и надрасквания, но не гарантира сигурност при по-силни механични наранявания. В случаите, когато желаете по-сигурен и качествен щит, най-добре е да обмислите инвестията на стъклен протектор от 9Н закалено стъкло, защото той е изключително издръжлив и устойчив. Допълнителният слой протекция осигурява на дисплея защита от надрасквания, бъдейки те от ключове, монети или пък в по-редки случаи-пясък, и от силни удари, в сучаите, че изпуснете Вашия смартфон по лице. Важно е да се отбележи, че и двата протектора са висококачествени и са лесни за инсталация и не оставят лепкави следи след премахването им.

Описание на марката OPPO

OPPO е китайска марка за потребителска електроника и мобилни комуникации. Компанията е основана преди 18 години в Гуандун, Китай и тя пусна на пазара първия си мобилен телефон- Smile Phone през 2008 г. През 2016 г. тя стана водещата китайска марка за смартфони.