Протектори и стъкла за телефон Oppo A12

В наличност Свий

OPPO A12-как да осигурим надеждна защита за екрана?

След като сте инвестирали в нов смартфон, бихте искали той да изглежда така привлекателен на вид завинаги. Можете да постигнете тази мечта с ефективната защита на аксесоари подбрани в нашия магазин, един от които е защитното фолио или стъкло. Защитните фолиа и стъкла, които предлага нашият магазин, обещават да предпазат Вашия екран от популярни наранявания като надрасквания, мръсотия и физически щети, ако случайно падне на земята. Можете да изберете семплото, но също така е ефективно, защитно фолио или пък по-издръжливият вариянт, който е по-ефективен при силни удари – закалено стъкло.

Защо да инсталирате защитно фолио или стъкло?

Допълнителният слой, който екранният протектор предоставя не само ще защити дисплея от драскотини и други видове механични наранявания, но и не блокира по никакъв начин използваемостта на смартфона. Защитните фолиа и стъкла осигуряват 99% ясна прозрачност на дисплея. Също така протекторът от закалено стъкло има характеристиката на устойчивост на разбиване. Това означава, че предлага високо ниво на безопасност при счупване на стъклото. Вместо да изпрати летящи парченца, той се счупва на малки тъпи парчета, които се задържат на място без да Ви наранят.

OPPO A12 – Спецификации на модела

OPPO A12 беше официално пуснат на пазара през април 2020 и притежава окта-ядрен процесор и мощна операционна система – Android 9.0 (Pie) + ColorOS 6.1. Други особености на модела включват: GPS c A-GPS, micro USB 2.0, USB On-The-Go, FM Radio, BDS, GLONASS и 5.0 Bluetooth. Новият модел на OPPO предлага модерните технологии като четец на пръстови отпечатъци, отключване чрез лицево разпознаване и предна камера с 5MP. Изключително важно е да предпазите тези ценни характеристики, защото те са най-уязвими и чувствителни. Най-ефективната защита, която може да предоставите е да оборудвате смартфона си с висококачествен екранен протектор и калъф от широката гама на нашия магазин.