+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон OPPO A15

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
OPPO A15 - защитно фолио

OPPO A15 - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

 

 

Как да предпазя екрана на своя OPPO A15?

Ние от etuo.bg знаем колко много цените външния вид на Вашия телефон и затова предлагаме огромен избор от защитни аксесоари. За ефективната защита на фабрично поставения дисплей на Вашето мобилно устройство препоръчваме да разгледате селекцията ни от екранни протектори. Всички те са изработени от висококачествени материали и обещават да предпазят дисплея на телефона от драскотини, задържане на прахови частици и по-сериозни наранявания като напуквания на екрана. Какво чакате? Ремонтът на екран може да бъде много скъпа инвестиция и Вие можете да си я спестите като закупите един от нашите екранни предпазители.

Какви са предимствата от закупуването на екранен протектор?

Нека започнем изброяването на множеството предимства на екранните протектори с неговата основна функция и тя е да запази оригиналния вид на фабрично поставения дисплей на телефона. Сега други но все така ценни качества на протектора са, че той е ултра-тънък, така че да не загрози вида на Вашето устройство. Също така протекторите ни са достатъчно прозрачни, че да не попречат на яснотата и яркостта на цветовете. Екранният предпазител и ще намали пръстовите отпечатъци и мазни петна и ще направи екрана много по-лесен за почистване. Най-важното предимство на този защитен аксесоар е, че като дисплея бъде ефективно защитен, оригиналната стойност на телефона ще бъде запазена за дълго време.

OPPO A15 – характеристики на модела

Със своя 3D заден капак и изтънен профил, OPPO A15 изглежда добре и се чувства добре в ръката Ви. Изберете от два смели цвята, които да отговарят на стила, който желаете. Чрез самостоятелно разработеното разкрасяване на предната AI камера, OPPO A15 демонстрира Вашата уникална красота във всяко селфи. След идентифициране на пол, възраст и регион, персонализирано решение усъвършенства тонуса и тена на кожата за всяко лице. Тройната задна камера на OPPO A15 може да заснеме всяка снимка, за която мечтаете. 13MP основният обектив запазва яснота, 2MP макро обектив улавя фини детайли отблизо, а 2MP обектив с дълбочина прави всеки портрет перфектен.