Протектори и стъкла за телефон Oppo A53

В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя екрана на своя OPPO A53?

Искате аксесоар, който да предпази екрана на Вашето устройство? Попаднали сте на правилното място. Нашият онлайн магазин специализира в продажбата на аксесоари за смартфони и таблети, които улесняват живота на потребителя и осигуряват допълнителен слой защита на устройството им. Всичките ни екранни протектори са изработени от многокачествени материали и обещават да направят всичко възможно животът на смартфона Ви да бъде възможно най-дълъг. Радвайте се на непокътнатия вид на екрана на смартфона Ви като закупите екранен протектор от нашата серия още днес!

Защо да закупя екранен протектор?

Закупете екранен протектор поради няколко причини. Едната от тях е, че протекторът ще предостави допълнителен слой защита на фабрично поставения дисплей на смартфона и по този начин шансът да бъде надраскан е значително намален. Втора причина да закупите екранен протектор от нас е, че като дисплеят на смартфонът Ви е защитен и е останал непокътнат, неговата оригинална стойност и вид ще бъдат запазени. Това означава, че в бъдеще като искате да препродадете устройството си ще можете и дори ще можете да го замените за по-нов модел. Трета причина е фактът, че екраните на смартфоните са най-уязвимата част от устройството и затова и излиза най-скъпо да бъде ремонтиран. Спестете си тази инвестиция като оборудвате смартфона си с екранен протектор.

OPPO A53 – характеристики на модела

Лекият, ултра тънък OPPO A53 е ергономично проектиран, за да се побере в една ръка, като същевременно поддържа дълготрайна батерия 5000 mAh. С ултра-бърза честота на опресняване от 90 Hz можете да гледате видеоклипове, да играете игри и да сте в крак с най-новите модерни хаштагове на един ултра гладък и плавен дисплей. Умело нагънат за текстура и вдъхновен от блестящия, полупрозрачен проблясък на океанските вълни, вижте блестящото отражение на призматичните цветове на светлината с великолепния дизайн на OPPO A53. С 13-мегапикселова основна камера, 2-мегапикселов обектив за дълбочина и 2-мегапикселов макро обектив, Вие можете да бъдете професионален фотограф.