Протектори и стъкла за телефон Oppo A73 4G

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя дисплея на своя Oppo A73 4G?

Търсите аксесоар за смартфона си, който да осигури ефективна защита на дисплея му. Нашият магазин има точно това, от което се нуждаете. Направете чудесен подарък за смартфона си като го оборудвате с един от нашите висококачествени екранни протектори. Ние предлагаме разнообразни видове с най-различни нива на защита, така че да имате огромен избор. Всеки протектор е изработен по такъв начин, че след като ги приложете, да на забележите огромна разлика. Не чакайте да нараните дисплея си до такава степен, че да се нуждае от ремонт, а закупете екранен протектор още днес.

Нужно ли е да закупя екранен протектор?

В днешно време смартфоните могат да бъдат много скъпа инвестиция и въпреки това, че с всяка измината година производителите подобряват здравината на фабрично поставения дисплей на устройството, той винаги ще бъде най-уязвимата част от смартфона. Затова нашият екип силно препоръчва да обмислите закупуването на екранен протектор. Без допълнителния слой защита, който той предоставя, дисплеят на смартфона Ви може много по-лесно да бъде напукан или надраскан. В допълнение едно важно качество, което протекторът има, е, че като ефективно защити дисплея на смартфона, неговата оригинална стойност и вид ще бъдат запазени за дълго време.

Oppo A73 4G – характеристики на модела

OPPO A73 4G актуализира телефоните с камера до ново поколение. Прилагайки A.I. технология за разкрасяване на изображения, това Ви дава най-естественото и страхотно селфи. Задвижван от сложни алгоритми на A.I. технология за разпознаване на красота, 16MP предната камера на A73 улавя истинската Ви красота. Неговият 6- инчов FHD + пълен екран се вписва артистично в рамката на игри и видеа. Със своите размери, смартфонът може удобно и уютно да седи в джоба или ръката Ви. Екранът с 2160 х 1080 пиксела Ви угощава с завладяващо визуално изживяване. Oppo A73 е оборудван с 3 GB RAM и водещ осемядрен процесор, който се ускорява до 2,5 GHz.