+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон OPPO Reno 4

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 
 
OPPO Reno 4 - защитно фолио

OPPO Reno 4 - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

Как да предпазя екрана на своя OPPO Reno 4?

Желаете ефективна защита за екрана на Вашия смартфон? Ние от etuo.bg сме се заредили с огромен избор от аксесоари и едни от тях са нашите висококачествени екранни протектори. Те са изработени специално да паснат на модела смартфон, така че Вие да не забележите разлика. Ултра-тънки и почти 100% прозрачни, протекторите ни ще успеят да поемат нараняванията и надраскванията, които могат да се случат в ежедневието Ви. Като приложите екранен протектор върху фабрично поставения дисплей на смартфона, ще премахнете постоянния страх, че ако го изпуснете, той ще бъде сериозно увреден. Не чакайте да нараните дисплея си, а закупете протектор от на още днес!

Защо да оборудват смартфона си с екранен протектор?

Все още се чудите дали се нуждаете от екранен протектор? Нашият екип силно препоръчва на всеки притежател на смартфон да закупи протектор, защото той е идеален подарък за устройството. Протекторът ще предпази екрана на смартфона от механични наранявания и ще намали значително шансът той да бъде напукан при по-силни удари. А пък като вида и функциите му бъдат запазени, в бъдеще ще имате възможността да препродадете смартфона си или да го замените за по-нов модел. Без допълнителния слой на протектора, Вашия смартфон е практически гол и шансът да го нараните до степен да трябва да бъде ремонтиран е много по-висок.

OPPO Reno 4 – особености на модела

С двуостър 2.5D екран, този тънък телефон се отличава с ясно изразени контури, като същевременно го прави наистина небесен за задържане. Екранът AMOLED намалява синята светлина за комфорта на очите Ви, като същевременно осигурява голяма яснота и детайли. Фокусирайте се върху това, което има значение с 48MP ултра-ясна основна камера, 8MP свръхширока камера и 2MP моно камера. Ултра чистата тройна LDAF камера Ви позволява да заснемете неочаквани моменти на красота. OPPO Reno4 се предлага оборудван с процесор Qualcomm Snapdragon 765G. Този мощен процесор поддържа както 5G SA, така и 5G NSA режими и е адаптивен към основните честотни ленти. Многослойната система за течно охлаждане и 8GB + 128GB голям капацитет памет осигуряват силна поддръжка на 5G мрежата.