Протектори и стъкла за телефон Oppo Reno 4 Pro 5G

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя екрана на своя OPPO Reno 4 Pro 5G?

Колкото и да е здрав екранът на новозакупения Ви OPPO Reno 4 Pro 5G, той пак ще бъде най-уязвимата част от смартфона. Може би ще успее да се предпази от леките надрасквания например от ключове, но със сигурност е достатъчно издръжлив сам по себе си при по-силни удари и възможно напуквания. Затова ние от etuo.bg предлагаме на потребителите широка гама от екранни протектори, които осигуряват допълнителен слой защита, така че видът на смартфона Ви да бъде все така атрактивен. Не чакайте екранът Ви да се напука, че да осъзнаете от каква важност е да имате скрийнпротектор, а закупете един от нас още сега!

Защо да оборудвам смартфона си с екранен протектор?

Най-основното предимство на това да оборудвате смартфона си с екранен протектор е, че той ефективно ще предпази фабрично поставения дисплей от най-различни наранявания и надрасквания. По този начин Вие елиминирате страха от дисплея Ви сериозно да бъде напукан при падане и да трябва да го замените с нов. Това може да бъде скъпа инвестиция и Вие можете да си я спестите като закупите един от нашите екранни протектори. Също така друго изключително важно предимство е, че като успешно предпазите дисплея на смартфона, той ще запази своята оригинална стойност и вид. Така Вие в бъдеще ще можете да го препродадете или пък замените за по-добър модел смартфон.

OPPO Reno 4 Pro 5G – характеристики на модела

OPPO Reno4 Pro 5G е тънък и изключително лек. С 3D извит екран, с тегло само 172 грама, той може да се използва с една ръка за продължителен период от време с лекота. Устройството предлага 48MP ултра-ясна основна камера (поддържа се OIS), 12MP Ultra Night широкоъгълна видеокамера и 13MP телефото камера. Ултра чистата тройна камера LDAF Ви позволява да заснемете неочаквани моменти на красота и Ви позволява бързо да се съсредоточите върху това, което има значение. Reno4 Pro 5G се предлага оборудван с процесор Snapdragon 765G. Този мощен процесор поддържа както 5G SA, така и 5G NSA режими и е адаптивен към основните честотни ленти. Многослойната система за течно охлаждане и 12GB + 256GB голям капацитет памет осигуряват силна поддръжка на 5G мрежата.