Протектори и стъкла за телефон Oppo Reno 4Z 5G

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да осигуря ефективната защита на екрана на своя Oppo Reno4 Z?

Попадайки на нашия онлайн магазин, Вие веднага сте срещнати с огромен избор от аксесоари за телефони и таблети. Като лидер на продажба на аксесоари за смартфони в Европа, ние предлагаме широка гама от продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие. Ние от etuo.bg Ви предлагаме разнообразие от екранни протектори, които ще осигурят ефективна защита на фабрично поставения дисплей на Вашия смартфон. Като го приложите, Вие ще забравите за миналите притеснения, че ще го надраскате или нараните и ще успеете да се радвате на непопътния му вид за дълго време. Можете да изберете от разнообразни видове екранни протектори, от които всеки един от тях предлага различни нива на защита.

Нужен ли ми е екранен протектор?

Да! Нашият екип силно препоръчва на всеки притежател на смартфон да закупи екранен протектор, защото дисплеите винаги ще бъдат най-уязвимата част от устройството. Не само това, но и дисплеите са най-скъпи да бъдат ремонтирани и затова трябва да си зададете въпроса дали си заслужава риска. Без допълнителният слой защита, който протекторът предлага, фабрично поставения дисплей на устройството е практически гол и може да бъде надраскан изключително лесно в ежедневието Ви. Най-ценното предимство, което протектора осигурява е, че като дисплеят е ефективно защитен, оригиналната стойност и вид на смартфона ще бъдат запазени за възможно най-дълго време.

Oppo Reno4 Z – характеристики на модела

Задната камера OPPO Reno4 Z носи усещане за дълбочина, с многопластов външен вид, който центрира четири лещи около цветно платно. OPPO Reno4 Z може да се свърже както към SA, така и към NSA 5G мрежи. Смартфонът е способен да поддържа ултра-HD видео разговори за това лично усещане. Неговата 48MP основна камера използва 4-в-един пиксел, за да улови повече светлина. А по-широкият динамичен диапазон Ви позволява да правите ясни, балансирани снимки при всякакви светлинни условия. Батерията от 4000mAh с 18W бързо зареждане гарантират не само скорост, но и безопасност. OPPO Reno4 Z 5G предлага 8GB RAM и 128GB място за съхранение, така че можете да снимате, записвате и изтегляте до насита.