CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Протектори и стъкла за телефон Orange

В наличност Свий
В наличност Свий

Днес смартфонът на всеки е много ценен не само заради цената, но и заради използването му. Протекторът на екрана за смартфони Orange, а и за всички останали, не може да защити напълно вашия смартфон и да го направи нечуплив, но добавя защитен слой към дисплея на телефона. Ремонтът на екрана на смартфон ви струва повече от качествен протектор за Orange, така че можете да похарчите известна сума за защита на дисплея от драскотини или външни удари.

Може би си мислите, че понеже смартфоните днес идват с Gorilla Glass, Dragontrail или други такива устойчиви на надраскване стъкла, тогава защо ви трябва протектор на екрана? Разбира се, това са дисплеи, които са устойчиви на счупване и надраскване, но това не винаги е надеждно. Екранът на вашия Orange не е напълно защитен, ако няма защитен аксесоар, който да запази целостта и перфектния външен вид.

Как да изберем най-добрия защитен аксесоар за вашия смартфон Orange

Е, първото нещо, което трябва да потърсите е това, което отговаря на вашия телефон. Протекторите за Orange са изрязани така, че да съответстват специално на всеки модел. Това не означава само размера на екрана, но и отворите за пръстов отпечатък, камера и светкавица. Следва да разберем и кой е най-добрият вид протектор за вашия смартфон Orange. Тънките пластмасови модели от фолио (филм) са по-евтини от закаленото стъкло. В такъв случай, ако цената е определящ фактор, тогава това е подходящият модел за вас.

Тези варианти могат да се поставят у дома и изискват деликатност и прецизност. Производителите са приложили и инструменти, за да паснат най-добре на дисплея. Ако протекторът за Orange е монтиран правилно, то той няма да има никакви отблясъци, които да ви пречат да виждате какво пише на дисплея. Най-добрият модел ще даде усещане за несъществуващ стъклен слой върху тъч скрийна и ще бъде приятен за докосване. Намирането на невидим защитник за Ориндж може да е трудно. Повечето от тях идват с ръбове или ъгли и петна, които улавят прах или мъх.

9H твърдостта е най-строгият стандарт за стъклен протектор на екрана. Това е приличен параметър за проверка. Олеофобното нанопокритие е доста качествена спецификация, която можете да търсите. Обикновено, когато харчите половината от богатството си за новия си смартфон, трябва да сте сигурни, че сте защитили тази инвестиция. Няма нищо по-лошо от това да видите напукан екран.

Защо да изберем Etuo

В онлайн магазин Etuo.bg разполагаме с голямо разнообразие от защитни аксесоари за всички модели телефони. Качеството е високо, а цените достъпни. Всяка поръчка идва с бърза доставка и добър външен вид.