Протектори и стъкла за телефон Orange

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Днес смартфонът на всеки е много ценен не само заради цената, но и заради използването му. Протекторът на екрана за смартфони Orange, а и за всички останали, не може да защити напълно вашия смартфон и да го направи нечуплив, но добавя защитен слой към дисплея на телефона. Ремонтът на екрана на смартфон ви струва повече от качествен протектор за Orange, така че можете да похарчите известна сума за защита на дисплея от драскотини или външни удари.

Може би си мислите, че понеже смартфоните днес идват с Gorilla Glass, Dragontrail или други такива устойчиви на надраскване стъкла, тогава защо ви трябва протектор на екрана? Разбира се, това са дисплеи, които са устойчиви на счупване и надраскване, но това не винаги е надеждно. Екранът на вашия Orange не е напълно защитен, ако няма защитен аксесоар, който да запази целостта и перфектния външен вид.

Как да изберем най-добрия защитен аксесоар за вашия смартфон Orange

Е, първото нещо, което трябва да потърсите е това, което отговаря на вашия телефон. Протекторите за Orange са изрязани така, че да съответстват специално на всеки модел. Това не означава само размера на екрана, но и отворите за пръстов отпечатък, камера и светкавица. Следва да разберем и кой е най-добрият вид протектор за вашия смартфон Orange. Тънките пластмасови модели от фолио (филм) са по-евтини от закалено