+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Протектори и стъкла за телефон Orange

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Orange Roya - защитно фолио

Orange Roya - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност
 
Orange Neva Zen - защитно фолио

Orange Neva Zen - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност
 
Orange Neva Jet - защитно фолио

Orange Neva Jet - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

 

 

Ефективна защита за LCD Orange

На нашия сайт може да откриете разнообразие от аксесоари, които са създадени с цел защита на Вашия LCD Orange. Нашите екранни протектори са произведени от високо качество и са предпазвят ефективно дисплея от механични наранявания. Допълнителният тънък слой на протектора Ви позволява да се наслаждавате на перфектния вид на смартфона си за дълго време. Ние предлагаме семплото и на достъпна цена защитно фолио, което е подходящо за ежедневни леки надрасквания и замърсявания. Също така може да закупите от нашия онлайн магазин издръжливия стъклен протектор от 9Н закалено стъкло, който е отличен за екрана на смартфона Ви, защото е изключително устойчив при физически удари без да намалява сензитивността на дисплея.

Ползите от употебата на екранен протектор за LCD Orange

Леките и лесни за инсталиране протектори са създадени и за най-взискателния потребител. Те са перфектно изразяни и моделирани, така че идеално да залепнат по ъглите на дисплея. В допълнение те са произведени с матво покритие, което означава, че пръстови замърсявания не са видими и са експерти по маскиране съществуващи драскотини по повърхността на екрана. Най-голямото предимство на защитното фолио е неговата ниска цена. Обаче има недостатъци, които трябва да се имат предвид като факта, че не е толкова устойчив при упорити наранявания и може да бъде упорит при инсталиране. Затова ние препоръчваме закупуването на стъклен протектор, защото той е доказано по-издръжлив, по-лесен за нанасяне, заради твърдия му вид и изключително транспарентен, тоест изображенията на дисплея са все така ярки и ясни. Трябва да се отебележи, че той е на по-висока цена, но със сигурност си ззаслужава инвестицията, защото няма недистатъци и при добра грижа може да издържи до две години.

LCD Orange-описание на марката

Комапанията Orange за първи път пусна на пазара маркови усторйтва през 2002 г. и продаде на 12 милиона от тях в цяла Европа. Orange е един от най-голямите оператори на мобилни и интернет услуги в Европа и Африка и е световен лидер в корпоративните телекомуникационни услуги.