Протектори и стъкла за телефон Philips 

(Брой продукти: 0)
No search results

Ефективна защита за LCD Philips

Разглеждайки нашия оналайн магазине, Вие ще разберете, че сме подбрали високачествени асксесоари за Вашия LCD Philips, сред които предлагаме екранни протектори за ефективнама му защита. С покачването на цените на днешните смартфони всички ние желаем да оборудваме го оборудваме до степен, която сме сигурни, че той ще запази привлекателния си дизайн и оригална стойност. Затова е изключително важно потребителите да знаят, че дори да им е обещано, че дисплеят ми е достатъчно здрав срещу физически наранявание, той винаги ще бъде най-уязвим. Имайки това предвид инвестицията на екранен протектор си заслужава и е оправдана, за да може да бъдете спокойни, ако случайно изпуснете Вашеи Philips смартфон по лице или пък го пъхнете в чантата или джоба с ключове или други видове остри предмети. Защитното фолио, което ние предлагаме гарантира, че ще поеме всички тези удари, за да запази ефективно Вашия LCD Philips.

Предимствата от използването на екранен протектор за LCD Philips

Защитното фолио е поликарбонатно тънко покритие, което след внимателното и професионално поставяне остава почти незабелижимо. Освен неговата достъпна цена, други предимства на защитното фолио включват, че то е изключително ефективно в замаскирането на съществуващи драскотини и е с матово покритие, което означава, че каквито и да е мазни отпечатъци по повърхността на дисплея няма да бъдат забележими. Също така защитните фолиа, които ще намерите на нашия сайт са обещани да не оставят следи след тяхното премахване. В допълнение за който и да е модел да търсите защитно фолио, той ще бъде изрязан перфектно да прилепне по всеки ъгъл на екрана. И едно последно предисмство е неговото качество да подобрява видимостта и улеснява плъзгането на пръстите по екрана.

Описание на марката Philips

Вдъхновен от бързо развиващата електроенергетика и обещаващите резултати от собствените експрерименти на сина Джералд за създаване на надеждни въглеродни нишки, през 1891 г. Фредерик Филипс финансира закупуването на скромна фабрика в Айндховен. Планът им бе да донесат рентабилни, надеждни електрически крушки на всички. През годините те продължават да подобряват живота на хората с постоянен поток от новаторски иновации.