+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Pocophone

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Pocophone F1 - защитно фолио

Pocophone F1 - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност
 
Pocophone X2 - защитно фолио

Pocophone X2 - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност
 
Pocophone X3 NFC - защитно фолио

Pocophone X3 NFC - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност
 
Pocophone M3 - защитно фолио

Pocophone M3 - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

 

 
 
Pocophone F2 Pro - защитно фолио

Pocophone F2 Pro - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

Ефективна защита за LCD Pocophone

Открийте разновидните аксесоари за смартфони, които нашия оналайн магазин предлага, включително и за Pocophone. За да гарантирате ефективна защита за Вашия LCD Pocophone е важно да обмислите допълнителната инвестиция на не само защитен кейс, но и на екранен протектор. Силно препоръчваме покупката на скрийн протектор, защото ние разбираме Вашите страхове и изисквания. Ние знаем колко притеснително може да бъде чувството, ако се случи инцидента, че изпуснете ценния Ви смартфон и неговият дисплей се напука. Или пък случайно се надраска от безбройните остри предмети във Вашето ежедневие. Затова ние сме се запасили с високачествени протектори като семлото защитно фолио и стъкления протектор от 9Н закалено стъкло.

Ползите от инсталацията на скрийн протектор за LCD Pocophone

Потребителите често се колебеят дали инвестицията си заслужава, защото винаги има няколко основни въпроса, за които не знаят отговорите, като например дали екранният протектор влияе на функциите на смартфона и дали пречи на привлекателния му вид. Тук ще изясним тези колебания, за да можем ясно да изразим ползите от инсталацията на скрийн протектор. С напредъка на технологиите днешните екранни протектори създадени от материали, които да правят неговото покритие колкото може по-транспарентно и невидимо. Също така поради тънкия им слой те по никакъв начин не влият негативно върху сензитивността на дисплея и Вие може да го ползвате както обикновено. В миналото може да е имало протектори, които оставят лепкави следи след премахването им, но в деншно време и най-вече на нашия сайт няма да намерите такива продукти. Ако се колебаете дали не е по-добър вариант да зкупите защитното фолио, заради неговата ниска цена, добре е да отбележим, че стъкленият протектор от 9Н закалено стъкло е внушително по-издръжлив и устойчив при физически напуквания и надрасквания.

LCD Pocophone-описание на марката

Xiaomi Pocophone F1 е смартфон, разработен от Xiaomi Inc., обявен през 2018 г. в Ню Делхи, Индия. Той е част от линията на устройствата за среден клас на Xiaomi. Това устройство е достъпно в световен мащаб, но в ограничени количества.