CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Протектори и стъкла за телефон Razer

В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за LCD Razer

Силно препоръчваме всеки човек, който притежава смартфон да премисли всичките варианти за ефективната им защита. Обща култура е фактът, че екранът на Вашия смартфон е най-уязвим при механични наранявания и затова нашия онлайн магазин съществува, Ние разполагаме с разновидни аксесоари за смартфони, включително и висококачествени екранни протектори, които ще осигурят устойчив щит за вида и стойността на смартфона Ви. За LCD Razer може да откриете стандартното защитно фолио и стъкленния протектор от 9Н закалено стъкло. И двата протектора са произведени, така че идеално да прилягат по всеки един модел. Нашите аксесоари гарантират Вашата безопасност и са изключително лесни за инсталиране. Спестете си притесненията от бъдещи инциденти и закупете сигурен скрийн протектор.

Ползата от екранен протектор за LCD Razer

Въпреки обещанията на произведителите, че фабрично поставения дисплей е достатъчно здрав и няма нужда от този допълнителен слой, тук ще обясним защо Ви е необходим и какви е неговото предимство. Един екранен протектор осигурява ефективна защита при силни физически въздействия, които понякога голият екран няма как да поеме. Най-добрият пример и чест случай е когато сте на плажа, защото малко хора осъзнават колко остри и нараняващи песачинките могат да бъдат. Защитното фолио и 9Н стъкленият протектор ще поемат тези драскотини и ще поддържат здравината на сензорния Ви дисплей. Висококачественият стъклен протектор, който ще намерите на сайта ни е страхотен подарък за Вашия LCD Razer, защото гарантира неговата пълна защита при падания, напуквания или упорити надрасквания от остри предмети. Също така хубаво е да знаете, че нашите скрийн протектори са ултра тънки и почти незабелижими и не пречат по никакъв начин на стандартните дисплейни функции.

Описание на марката LCD Razer

Основана през 2005 г., марката Razer е подкрепена от Intel Capital, IDG-Accel и Heliconia Capital. Компанията е световен лидер в свързващите устройства и софтуер за геймъри. Тя се стреми да трансформира начина, по който хората играят игри, общуват с други геймъри и се идентифицират с начина на живот на геймърите.