Протектори за телефони Realme

В наличност Свий
В наличност Свий

Широка гама от скрийпротектори за REALME смартфони

Хвърлете поглед върху нашия уебсайт и вижте огромното разнообразие от аксесоари, които предлагаме за Вашия REALME смартфон. Сред тези продукти ще намерите топ качество екранни протектори вариращи по сила и стил. Ние добре знаем колко е важно Вие да запазите стойността на смартфона си и да го предпазите от всеразлични нараняваня и затова сме се погрижили да подберем скрийнпротектори изработени от високачествени материали, така че идеално да прилепнат по дисплея на смартфона и осигурят максимална защита. За да удовлетворим Вашия вкус и изисквания, ние сме запасили със семлото защитно фолио и издръжливия стъклен протектор от 9Н закалено стъкло.

Предимствата от инсталирането на екранен протектор

Поради ниската си цена, стандартното защитно фолио е изключително популярно сред потрбителите, защото това означава, че може да бъде обменено по-често, ако е необходимо. То предоставя семпла защита и закриля екрана от леки надрасквания. Създадено е с матово покритие, което лимитира мазните пръстови отпечатъци и е статично, тоест не оставя следи след премахването му. Обаче то не е така ефективно при по-силни сблъсъци като неговия конкурент-стъклен протектор от 9Н закелено стъкло. Той е на по-висока цена, но все още е доста достъпна и предлага по-внушителна издръжливост при падания, слъсъци и удари. И двата протектора обаче осигуряват успешно маскиране на съществуващи надрасквания и са достатъчно тънки и незабелижими при инсталиране. Но протекторът от 9Н закалено стъкло в някои случаи може да бъде много по-лесно за инсталиране, поради по-твърдото му състояние и също така предлага по-добра транспарентност на яркостта и цветовете на дисплея.

Описание на марката REALME

С основаването си през май 2018г. марката REALME бързо се утвърждава в света на технологията, защото още в началото тя предлага устройства както с висока производителност, така и с модерен дизайн. В Индия по време на празника Diwali, компанията успя да продаде 1 милион смартфони в рамките на 3 дни. REALME също така успя да счупи рекорди в Югоизточна Азия и стана марка номер 1 в категорията на мобилните телефони.