Протектори и стъкла за телефон Realme 5i

В наличност Свий

Как да предпазя дисплея на своя Realmi 5i?

Можете да осигурите ефективна защита на Вашия дисплей като разгледате многообразието от аксесоари, които etuo.bg предлага. Ни специализираме в продажбата на висококачествени аксесоари на ниски цени и едни от тях са нашата огромна селекция от екранни протектори. Те са изработени перфектно да прилегнат по модела смартфон и ще предоставят ефективната защита на фабрично поставения дисплей. Екранният протектор ще зашити дисплея от най-различни механични наранявания, така Вашето ежедневие да не е пълно с притеснения дали сте надраскали своя екран с ключовете или монетите си.

Предимствата от закупуването на екранен протектор

Закупуването на екранен протектор идва с многобройни предимства, от които Вие можете да се възползвате. Без екранен протектор, Вашето устройство е практически голо и изключително уязвимо на всякакъв вид наранявания. Вече уточнихме, че екранният протектор ще предпази дисплея от външни наранявания, но най-важното нещо, което трябва да знаете е, че като смартфонът Ви е ефективно защитен, той ще запази своята оригинална стойност и вид за възможно най-дълго време. Това означава, че в бъдеще ако решите да го продавате или замените за по-добър модел, ще можете да го направите. Какво чакате? Закупете екранен протектор от нашия онлайн магазин и си спестете безбройните притеснения.

Realmi 5i – особености на модела

Realme 5i идва с най-голямата ни батерия досега, огромен капацитет на батерията от 5000 mAh, който също поддържа обратно зареждане, така че да можете да зареждате всички останали устройства с него. Освен това, Realme 5i също така разполага с четириклетъчна система за сигурност, която Ви предоставя безпрецедентно безопасно изживяване при зареждане. Realme 5i предлага 6,5-инчов цял екран и нов дизайн с мини капка, за да осигури изживяване при гледане, което веднага Ви привлича. Realme 5i се предлага в два варианта от 32GB и 64GB ROM. Благодарение на своя слот за 3 карти (Dual SIM + MicroSD), 5i може да поддържа до 256GB допълнителна памет, като Ви дава повече място за всичко. Realme 5i поддържа мощна AI Quad камера, за да превърне ежедневните Ви снимки в епични моменти.