+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Realme 6 Pro

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Realme 6 Pro - защитно фолио

Realme 6 Pro - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

 

 

Как да предпазя дисплея на своя Realme 6 Pro?

Можете да предпазите дисплея на смартфона си като разгледате нашия онлайн магазин и откриете многообразието от екранни протектори, които предлагаме за Realme 6 Pro. Всеки един от протекторите ще пасне идеално по дисплея, така че да осигури максимална защита. Екранните протектори са изработени многокачествени материали, така че ефективно да предпазят дисплея от надрасквания, събиране на прах и друг видове отломки. Не чакайте да надраскате новозакупения си смартфон и тогава да осъзнаете, че се нуждаете от скрийпротектор, а се запазете още отсега.

Защо си заслужава да закупите екранен протектор?

Въпреки фабрично поставеният стъклен дисплей, който производителите убеждават потребителите, че е достатъчен, той не винаги ще може да осигури защита от всички видове механични въздействия. Поради тази причина ние силно препоръчваме всеки притежател на смартфон да закупи висококачествен скрийнпротектор, който ще предложи допълнителен слой защита, така че смартфонът да запази своя оригинален вид и стойност. Най-вече големите сензорни екрани с висока резолюция и технологии, които отговарят за възпроизвеждането на най-реалните ярки цветове, са изключително податливи на механични и температурни въздействия. Висококачественият стъклен протектор е страхотен подарък за всеки дисплей и гарантира пълна защита срещу напукване, счупване и надраскване, също така те са с нулево отражение на светлината и предлагат покритие срещу замърсявания като пръстови отпечатъци.

Realme 6 Pro – характеристики на модела

Способен да произвежда 90 кадъра в секунда, новото попълнение на марката Realme 6 Pro предлага на потребителите си 90Hz дисплей с 50% по-висока честота на опресняване, което води до безпроблемно и плавно изживяване на картината. Също така дисплеят се разпростира върху 16,6 см и е с превъзходно съотношение между екрана и тялото. Realme 6 Pro е оборудван с току-що обновената 30W Flash Charge, което значително намалява времето за зареждане и 4300mAh батерия. Със своята 64-мегапикселова основна камера, няма да имате нужда от професионална камера. Най-впечатляващата характеристика на смартфона е неговият процесор Snapdragon 720G. Този процесор е направен с помощта на усъвършенстван 8nm процес, което го прави по-мощен и ефективен.