+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Realme 6i

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Realme 6i - защитно фолио

Realme 6i - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

 

 

Защитите екрана на своя Realme 6i с помощта на скрийнпротектор

С помощта на нашия сайт, Вие имате възможността да попаднете на изключително много продукти, които имат за цел да улеснят живота Ви като притежател на смартфон. Едни от тези продукти, които са популярни сред клиентите ни, са нашите екранни протектори. Екранните протектори съществуват да защитят дисплея на смартфона Ви. За Realme 6i сме се запазили с най-различни протектори и всеки един от тях обещава ефективно да предпази екрана от надрасквания, пуквания и задържане на прах и други мръсотии. Който и да изберете, той ще е изработен от висококачествени материали и ще пасне на модела смартфон.

Защо да закупите екранен протектор?

Ние от etuo.bg силно препоръчваме на всеки потребител да се запаси с екранен протектор, защото колкото и да вярвате, че оригиналният екран е достатъчно издръжлив или пък смятате, че няма да го изпуснете, инциденти се случват и те понякога могат да бъдат прекалено тежки за оригиналният дисплей. Също така понякога без да искаме пъхаме смартфона си в джоба или чантата без да осъзнаем, че вътре някои от предметите може да нарани екрана. Скрийнпротекторите, които предлагаме са изключително лесни за прилагане и са толкова тънки, че оригиналният вид на смартфона няма да бъде афектиран чак толкова. В допълнение на всичко това, хората, които вече имат надраскани екрани, могат да се възползват от екранен протектор, защото той може дас ги покрие, така че смартфонът да има по-привлекателен вид.

Realme 6i – особености на модела

Бюджетното попълнение на марката Realme е първият смартфон оборудван с чипсет Helio G80 и неговият октаядрен процесор има основна честота до 2.0GHz, която е 35% по-добра производителност от предишното поколение. Смартфонът също така идва с 5000 mAh масивна батерия, най-мощната сред Realme смартфони, която ще осигури възможно най-дълъг живот на батерията. Realme 6i Ви предлага система от четворни камери, всяка от която изпълнява своята стандартна функция и си сътрудничи с другите с цел за максимално фото изживяване. Най-вече 48-мегапикселовата основна камера помага да направите ясни и красиви снимки, а пък 16-мегапикселовата селфи камера използва интелигентната технология 4 в 1 пиксели, така че да направите перфектното селфи.