+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Realme 7

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Realme 7 - защитно фолио

Realme 7 - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

 

 

Как да предпазя дисплея на своя Realme 7?

Като разглеждате нашия онлайн магазин, ще откриете, че ние предлагаме огромен избор от аксесоари за телефони и таблети. Те могат да улеснят Вашето ежедневие и да помогнат в защитата на устройството. За да предпазите екрана на смартфона, ние препоръчваме да разгледате селекцията ни от екранни протектори. Всеки един от тях е изработен от висококачествени материали и предлага различи нива на защита. Те са произведени по такъв начин, че след като ги приложете, да на забележите огромна разлика. Не чакайте да нараните дисплея си до такава степен, че да се нуждае от ремонт, а закупете екранен протектор още днес.

Нужно ли е да закупя екранен протектор?

В днешно време цените на смартфоните се покачват с всяка измината година и въпреки че производителите напредват с дизайните си и Ви обещават, че екрана на смартфона може да поеме нараняванията без допълнителна защита, ние от etuo.bg смятаме, че това не винаги е уместно. Като оборудвате смартфона с един от нашите скрийнпротектори няма да има нужда да се притеснявате или тествате издръжливостта на смартфона без него. Също така протекторите ни са ултра-тънки, така че след като бъдат приложени върху екрана да не забележите никаква разлика и няма да блокират стандартните функции на дисплея.

Realme 7 – характеристики на модела

Realme 7 е първия в света да бъде оборудван с MTK Helio G95 процесор за игри. Процесорът Helio G95 ускорява до 2.05GHz процесора, който използва комбинация от най-новите ARM Cortex-A76 и Cortex-A55. Идвайки с 30W Dart Charge, Realme 7 се предлага с невероятна скорост на зареждане. Достигнете 50% на заряда само за 26 минути и Вашият Realme 7 ще прекарва повече време с Вас. Realme предлага 48MP AI система с четири камери с многофункционални функции, за да позволи на потребителите да заснемат по-остри и ярки изображения. Смартфонът се предлага с 16,5 см (6,5 ") FHD + голям дисплей и ултрависока честота на опресняване на дисплея от 90 Hz.