+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Realme 7 5G

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Realme 7 5G - защитно фолио

Realme 7 5G - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

 

 

Как да предпазя дисплея на своя Realme 7 5G?

Искате да си дадете спокойствието, че дисплеят Ви ще остане непокътнат за възможно най-дълго? Затова сте в търсене на идеалния защитен аксесоар за Вашия дисплей. Избрали сте подходящото място, където да го намерите. Нашият онлайн магазин е зареден с огромен избор от аксесоари и за ефективната защита на фабрично поставения дисплей на смартфона Ви, препоръчваме да разгледате нашата селекция от екранни протектори. Всички те са изработени от висококачествени материали и ще предоставят от ниско до високо ниво на защита спрямо кой вид изберете. Предлагаме семплото защитно фолио/филм, което ще осигури по-ниско ниво на защита, и предлагаме протектори от закалено стъкло, които са доста по издръжливи.

Защо да закупя екранен протектор?

Нашият екип силно препоръчва на всеки притежател на мобилно устройство да закупи нужните аксесоари, така живота им да бъде улеснен и телефона им да бъде ефективно защитен. Екранният протектор е чудесен подарък за всеки телефон, защото той предпазва фабрично поставения дисплей от надрасквания, наранявания и задържане на прах, което се случва в ежедневието ни. Също така няма нужда да се притеснявате, че протекторът ще загрози вида на смартфона Ви. Предпазителите за екрани, които предлагаме са ултра-тънки и почти 100% прозрачни, така че устройството да изглежда в оригиналния си вид и цветовете да се виждат все така ярко.

Realme 7 5G – характеристики на модела

Realme 7 5G прилага усъвършенстван 7nm процесор за игри, предоставящ висококачествено игрово изживяване. Той поддържа 5G + 5G DSDS технология, позволяваща безпроблемно превключване на мрежата. 30W Dart Charge Ви предлага несравнимо изживяване при зареждане. Включете се светкавично - дори по време на интензивни игрови сесии. Realme 7 5G е оборудван със 120Hz Ultra Smooth Display. В комбинация с честота от 180 Hz, екранът е празник за очите, създавайки реалистични и плавни визуализации всеки път, когато докоснете екрана. 119 ° ултраширокоъгълен обектив, комбиниран с нашия усъвършенстван алгоритъм против разклащане, точно усеща движението в реално време, за да създаде стабилни и гладки кадри.