Протектори и стъкла за телефон Realme 7 Pro

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за екрана на Realme 7 Pro

Ние от etuo.bg силно препоръчваме на клиентите си да разгледат нашата широка гама от аксесоари за смартфони, които предоставят ефективна защита. Най-вече екранните ни протектори са изключително ценни, защото без тях фабрично поставения дисплей на устройството много лесно може да бъде наранено и надраскано. Изборът от протектори е огромен. Предлагаме Ви протектори изработени от най-различни висококачествени материали, предоставящи различни нива на защита. Обаче независимо от кой вид изберете, всеки един от тях обещава да предпази екрана. Не чакайте да повредите екрана, че да осъзнаете нуждата от протектор, а закупете един още днес.

Нужно ли е да купя екранен протектор?

Да! Без допълнителния слой защита, който екранният протектор предлага, дисплея Ви е фактически гол. Дисплеите на смартфоните са най-уязвимата част на смартфона и са най-скъпи да бъдат ремонтирани. Можете да си спестите притесненията и възможната инвестиция в ремонт като оборудвате фабрично поставения дисплей с един от нашите протектори. Не само че екранният протектор ще защити дисплея от всевъзможни драскотини и механични наранявания, но и по този начин ще помогне да запазите оригиналната стойност и вид на устройството. По този начин в бъдеще ще имате възможността да препродадете смартфона или пък да го замените за по-добър модел.

Realme 7 Pro – характеристики на модела

Realme 7 Pro идва с огромен ъпгрейд до 65W SuperDart Charge за несравнимо изживяване при зареждане. Благодарение на изключително високата си ефективност на зареждане, 65W SuperDart Charge може бързо да захрани 4500mAh масивната батерия, като същевременно поддържа телефона хладен. Realme 7 Pro се задвижва от мощния Snapdragon 720G, който прилага усъвършенстван 8nm производствен процес. Realme продължава да разширява границите на смартфон фотографията. Този път смартфонът предлага ново поколение 64MP система с четири камери с гъвкави функции, за да позволи на потребителите да заснемат по-остри и ярки изображения. Със своя слот за 3 карти не само можете да се насладите на предимствата на двойната SIM карта, но можете също така да разширите до 256 GB допълнителна памет.