+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Realme 7i

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 
 
Realme 7i - защитно фолио

Realme 7i - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

Ефективна защита за дисплея на Вашия Realmi 7i

В днешно време производителите на смартфони правят всичко възможно да направят фабрично поставения дисплей на телефона толкова издръжлив и твърд, че да не се нуждае от допълнителен слой защита. Това не означава, че е невъзможно дисплеят да бъде надраскан. Дисплеите на телефоните винаги ще бъдат уязвими на надрасквания и наранявания, колкото и да сме внимателни с употребата им. Най-добре е да оборудвате дисплей на телефона си с екранен протектор, така че да си дадете спокойствието, че той ще бъде ефективно защитен. Нашият онлайн магазин предлага най-различни видове екранни предпазители и с тяхната помощ дисплеят ще остане непокътнат за възможно най-дълго време.

Какви са предимствата на закаленото стъкло?

Ние от etuo.bg предлагаме два основни вида екранни протектора-защитното фолио/филм и закаленото стъкло. Фолиото е семпло и по-тънко от закаленото стъкло, което означава, че осигурява ниско ниво на защита. Що се отнася до протектора от закалено стъкло, той е с твърдост от 9H и е много по-издръжливо. Той ще осигури по-сигурна защита и ще предпази дисплея от тежки удари и наранявания. При сблъсък на дисплея със земята, закаленото стъкло ще поеме удара и в някои случаи може да се напука, но под него фабрично поставения дисплей ще остане непокътнат.

Realme 7i – характеристики на модела

Realme 7i има гладък дисплей с честота на опресняване от 90Hz. В сравнение с нормалния 60Hz дисплей, 90Hz дисплей Ви дава 50% увеличение на броя изображения, показвани в секунда. Плюс това, големият 6,5-инчов дисплей и съотношението екран към тяло 90% правят гледането на видео по-завладяващо. Масивната батерия 5000mAh е способна на 13 часа непрекъснати игри и е комбинирана с 18W бързо зареждане, което може бързо да възстанови захранването, така че да не се притеснявате, че устройството ще се изключи всеки един момент. Със своята 64-мегапикселова AI четворна камера, Вие можете да заснемете света в множество перспективи.