Протектори и стъкла за телефон Realme C11

В наличност Свий

Как да предпазя екрана на своя Realme C11?

Можете да осигурите нужната защита за екрана на своя смартфон като разгледате широката гама от скрийнпротектори, които нашия онлайн магазин предлага. Те са ултра-тънки би изключително издръжливи, независимо от кой изберете, всеки един от тях ефективно ще предпази фабрично поставения дисплей на смартфона Ви, така че той да остане непокътнат за възможно най-дълго време. Не чакайте да надраскате или напукате смартфона и да трябва да инвестирате в неговия ремонт, а закупете екранен протектор още днес.

Защо да закупя екранен протектор за своя смартфон?

Ние силно препоръчваме на клиентите си да се запасят с един от нашите екранни протектори, защото колко и да сме внимателни инциденти се случват. В днешно време цените на смартфоните се покачват и дисплеят им винаги ще бъде най-уязвимата част от устройството. Без допълнителния слой на протектора, Вашият дисплей е практически гол и може много лесно да бъде надраскан в ежедневието Ви. Този вид нараняване не само че ще загрози вида на устройството, но и е възможно да направи значителна щета върху функциите на дисплея, което ще му попречи да работи както обикновено. Също така ремонт на екран на смартфон винаги ще бъде голяма инвестиция. Вие можете да си спестите тези изживявания като оборудвате смартфона си с един от нашите екранни протектори.

Realme C11 – характеристики на модела

Превключвайте между приложения безпроблемно с мощния окта-ядрен MediaTek helio G35 процесор на Realme C11. Смартфонът предлага два слота за SIM карти и MicroSD слот, с който да разширите външната памет до 256GB. Realme C11 идва в ръцете Ви със супер батерия от 5000 mAh, която Ви позволява да играете на игри в продължение на 12 часа или пък да гледате видеоклипове в продължение на 21 часа. Устройството има 6,5-инчов Mini-drop дисплей със съотношение на страните от 88,7%, за да можете да се насладите на неограничено изживяване. Правете перфектните снимки с AI двойна камера, която предлага 13-мегапикселова основна камера и 2-мегапикселова ултра-широк обектив.