Протектори и стъкла за телефон Realme C3

В наличност Свий

Ефективна защита за екрана на Realme C3

Всеки потребител на смартфон си мечтае за години, в които екрана на смартфона им ще бъде непокътнат и ще изглежда така атрактивно както в оригиналното му състояние. Нашият уебсайт се е заредил с точно тези аксесоари, които могат да помогнат на Вашите мечти да се сбъднат. Ние Ви предлагаме широка гама от екранни протектори, които са изработени от многокачествени и издръжливи материали, така че да предоставят ефективната защита на екрана срещу всякакви механични наранявания. Дайте си спокойствието, което заслужавате и си спестете инвестицията в ремонт на екрана като закупите екранен протектор от нашата селекция още днес.

Нужен ли ми е екранен протектор?

Защо Вие е нужен екранен протектор? Семпло казано той ще осигури защита на екрана при инциденти, в които той може да бъде надраскан. Най-добрия пример е, ако случайно го изпуснете на земята. Вероятността екранът на смартфон без протектор да се напука и да спре функционира е много по-голяма от тази, ако смартфонът е оборудван с екранен протектор. Колкото и да сте убедени, че сте достатъчно внимателни, дисплеят на смартфона винаги ще бъде най-уязвимата част от устройството и винаги ще бъде най-скъп да бъде ремонтиран. Ние силно препоръчваме да не поемате риска и да закупите един от нашите издръжливи скрийнпротектори.

Realme C3 – особености на модела

Realme C3 идва с голям 16,5 см HD + дисплей с високо съотношение на екрана към тялото 89,8%, което осигурява ясно и потапящо изживяване. Предната камера разполага с режим на красота и портретни селфита. А пък 12-мегапикселовата AI двойна задна камера може да заснема различни сцени за перфектна картина всеки път. Масивната батерия 5000mAh на Realme C3 дава супер дълъг живот на батерията и с обратно зареждане, можете дори да я използвате като мощност за зареждане на други устройства. Чисто новият и ултра мощен Helio G70 процесор с HyperEngine технологията разполага с множество оптимизации за безпроблемно гейминг изживяване. Включва Dual SIM + специализиран слот за MicroSD карта, разширяващ се до 256 GB за повече място за съхранение. Чисто новият интерфейс на Realme подобрява потребителското изживяване, времето за стартиране на приложението е намалено с 14%, използването на RAM паметта намалява с 20%, а животът на батерията се увеличава с 40%.