Протектори и стъкла за телефон Realme X2 Pro

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя екрана на своя Realme X2 Pro?

Като хвърлите поглед върху нашия онлайн магазин, Вие попадате на многообразие от аксесоари, които ще предоставят защита и ще улеснят живота Ви като притежател на смартфон. Сред тези аксесоари ние Ви предлагаме екранни протектори, специално изработени да паснат на Вашия Realme X2 Pro. Всеки един от нашите протектори варират по сила на покритие и независимо от кой изберете, те са произведени от топ качество материали, така че да осигурят максималната защита на дисплея. За да удовлетворим Вашите изисквания и вкус, всеки един от калъфите ни обещават най-добрите защитни резултати за Вашия Realme X2 Pro.

Какви са предимствата от закупуването на скрийнпротектор?

Въпреки фабрично поставения стъклен дисплей, той не винаги ще може да осигури защита от всички видове механични въздействия. Поради тази причина е силно препоръчително да се инвестира в допълнителни протектори за смартфони, защото те ще поддържат здравината на сензорния екран. Най-вече големите сензорни екрани с висока резолюция и технологии, които отговарят за възпроизвеждането на най-реалните ярки цветове, са изключително податливи на механични и температурни въздействия. Висококачественият стъклен протектор е страхотен подарък за всеки дисплей и гарантира пълна защита срещу напукване, счупване и надраскване, също така те са с нулево отражение на светлината и предлагат покритие срещу замърсявания като пръстови отпечатъци.

Realme X2 Pro – спецификации на модела

Realme X2 Pro е едно от новите попълнения на марката през 2020г. и идва с иновативни характеристики като неговия CPU Qualcomm, Snapdragon 855 Plus, който е най-мощният процесор сред смартфоните на компанията. Realme X2 Pro се предлага със сертифициран HDR10 + екран, който поддържа видео плейър. Тази функция предлага по-прецизни цветове, по-висок контраст между ярки и тъмни слоеве и по-ярки детайли. Новаторската 64MP камера, оборудвана с Tetracell и 3D HDR технологии, се представя изключително добре при всякакви условия. Неговата огромна мощност за изобразяване е в състояние да изведе снимки в пълен мащаб с изключително висока разделителна способност 9280x6944 - толкова големи, че да могат да бъдат отпечатани на 3.6-метрови плакати с кристална яснота!