+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Realme X3 SuperZoom

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 
 
Realme X3 SuperZoom - защитно фолио

Realme X3 SuperZoom - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

Как да предпазя екрана на своя Realme X3 SuperZoom?

Разглеждайки нашия онлайн магазин, Вие ще попаднете на широка гама от аксесоари, които имат за цел да предпазят устройството Ви и ще улеснят Вашето ежедневие. Всеки един от тях е изработен от многокачествени материали и обещава да защити ефективно дисплея на смартфона Ви, така че той да изглежда атрактивен за възможно най-дълго време. В случаите, които го изпуснете на твърда повърхност, протекторът ще направи всичко възможно да предпази фабрично поставения екран на таблета, така че той да остане непокътнат и да функционира както обикновено.

Нужно ли е да закупя екранен протектор?

Подарете на устройството си страхотния подарък да бъде оборудван с един от нашите екранни протектори, които ефективно ще предпазят смартфона от наранявания и ще запазят неговата оригинална стойност. По този начин Вие ще можете да го размените за по-добър смартфон или пък да го продадете на по-висока цена в бъдеще. А пък в случаите, които вече сте наранили дисплея, екранните ни протектори ефективно могат да маскират драскотините, така че таблетът да изглежда като нов. Независимо от кой скрийнпротектор изберете, всеки един от тях е ултра-тънък и издръжлив, така че да предостави максимална защита и също така да не блокира стандартните функции на дисплея.

Realme X3 SuperZoom – характеристики на модела

Системата за камери на Realme X3 SuperZoom е оборудвана с нов обектив за перископско увеличение, който Ви носи изцяло ново фотографско изживяване. Той поддържа широк обхват на увеличение от 0.5X до 60X, така че можете да правите всеки изглед, независимо дали е точно пред Вас или далеч. Серията Realme X3 се захранва с процесор Qualcomm Snapdragon 855+, който лесно може да се справи с множество процеси, като например стартиране на тежки приложения или гледане на филми с висока разделителна способност. Realme X3 е оборудваn с UFS 3.0 Boost ROM и изключителната технология HPB & Turbo Writer, която може да увеличи теоретичната скорост на четене до 1500MB / s за по-бързо стартиране на приложения. Смартфонът е оборудван с 120Hz Ultra Smooth Display, за да създавате реалистични и плавни визуализации всеки път, когато докоснете екрана. Realme X3 серията е оборудвана с 30W Dart Charge - уникално решение за ниско напрежение и висок ток. Dart Charge ще зарежда телефона Ви четири пъти по-бързо от стандартните зарядни устройства.