+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Realme X50 5G

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Realme X50 5G - защитно фолио

Realme X50 5G - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

 

 

Ефективна защита за екрана на Realme X50 5G

Искате ли дисплея на смартфона Ви да остане без драскотини и да не трябва да го носите на ремонт? Разгледайте огромния избор от аксесоари, които нашият онлайн магазин предлага. За да защитите дисплея на устройството, Ви трябва един от нашите ултра тънки екранни протектори. Те са толкова ултра тънки, че дори няма да забележите разликата, но те са и така издръжливи, така че да поемат всякакъв вид наранявания и надрасквания. По този начин Вие осигурявате много по-дълъг живот на Вашия смартфон.

Защо да закупя екранен протектор за смартфона си?

В днешно време цените на смартфоните се покачват с всяка измината година и въпреки че производителите напредват с дизайните си и Ви обещават, че екрана на смартфона може да поеме нараняванията без допълнителна защита, ние от etuo.bg смятаме, че това не винаги е уместно. Като оборудвате смартфона с един от нашите скрийнпротектори няма да има нужда да се притеснявате или тествате издръжливостта на смартфона без него. Също така протекторите ни са ултра-тънки, така че след като бъдат приложени върху екрана да не забележите никаква разлика и няма да блокират стандартните функции на дисплея.

Realme X50 5G – особености на модела

Realme X50 идва с новия Snapdragon 765G 5G процесор на Qualcomm, който значително подобрява производителността и намалява консумацията на енергия с 35%. Способен да произвежда 120 кадъра в секунда, 120Hz дисплей удвоява скоростта на опресняване на конвенционален 60Hz дисплей. Това Ви носи безпроблемни и гладки визуални изживявания до неузнаваемост, независимо дали става дума за превъртане във Вашата емисия или интензивни игри. 30W Dart Charge напълно зарежда 4200mAh масивната батерия до 100% само за 55 минути. Той дори поддържа зареждане със светкавица, когато екранът е включен; да останете на хладно, докато играете и зареждате едновременно. Отличаващ се с интелигентна пет жилна чип система, 30W Dart зарядно устройство и батерията са изградени с мисъл за безопасност благодарение на пет слойна защита.