Протектори и стъкла за телефон Samsung Galaxy A20s

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
модел на устройството 172
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за екрана на Вашия Samsung Galaxy A20s

Чрез нашия уебсайт можете да откриете идеалния подарък за Вашия новозакупен смартфон. Изберете от огромното разнообразие от аксесоари за Samsung Galaxy A20s и осигурете ефективната му защита. Едни от продуктите, които предлагаме, са нашите екранни протектори, които обещават да предпазят дисплея на смартфона от все различни драскотини и задържане на прахови частици. Всеки един от скрийнпротекторите ни са изработени от висококачествени материали, така че да осигурят максимална защита като прилепнат идеално по екрана на смартфона. Не чакайте да изпуснете смартфона си и да надраскате екрана, а закупете един от нашите екранни протектори.

Предимствата от употребата на скрийнпротектор

Целта на висококачествения протектор за екран е да осигури допълнителен слой защита, който ще защити екрана от неравности, случайни инциденти и дребни драскотини. Този вид инциденти могат да се случат по всяко време и е важно да сте подготвени като оборудвате смартфона си с екранен протектор. Освен че скрийнпротекторът ще защити дисплея от механични удари, той ще предотврати замърсяването му от прах и пръстови отпечатъци. Също така нашите скрийпротектори по никакъв начин не пречат на оптичното изпълнение на устройството и дори след премахването му, той няма да остави лепкави следи. За най-ефективна защита ние от etuo.bg силно препоръчваме да закупите не само екранен протектор, но и калъф за смартфона си.

Samsung Galaxy A20s – характеристики на модела

Samsung Galaxy A20s е едно от попълненията на марката като бюджетен вариант за хората, които не са изключително взискателни и не биха да инвестират прекалено много. Въпреки ниската си цена смартфонът има модерни технолични характеристики, които го прави идеален за повечето хора. Той се захранва с несменяема батерия 4000 mAh и работи с окта-ядрен процесор Snapdragon 450. Една от впечатляващите характеристики на смартфона са неговите три задни камери - 13-мегапикселова (широка), 8-мегапикселова (ултра широка) и 5-мегапикселови сензорни лещи. Що се отнася до предната, тя е 8-мегапикселова, която обещава да хване перфектните селфита. Дизайнът на смартфона включва 6,5-инчов LCD капацитетен сензорен екран с резолюция от 720 х 1560 пиксела и се предлага в цветовете – черен, син, червен и зелен.