Протектори и стъкла за телефон Samsung Galaxy A21

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 161
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Защо е важно да предпазите екрана на своя Samsung Galaxy A21?

С покачването на цените на смартфоните в днешно време, производителите се стараят да Ви предложат високо качество и прекрасно изживяване. Обаче колкото и да се стараят да оборудват смартфоните с издръжлив фабрично поставен екран, той винаги ще бъде най-уязвимата част от устройството. Затова ние от etuo.bg Ви предлагаме огромно разнообразие от екранни протектори, всеки един от които е изработен от висококачествени материали и ефективно ще защити екрана. Допълнителният слой защита, който протекторът осигурява е изключително важен, защото той ще предпази оригиналния екран от надрасквания и напуквания.

Ползите от екипирането на екрана със скрийнпротектор

Екранните ни протектори са ултра-тънки и почти 100% прозрачни, така че Вие да не забележите огромна разлика и също така поради тънкостта си, протекторът няма да блокира по никакъв начин стандартните функции на дисплея. Ние силно препоръчваме да закупите скрийнпротектор за своя смартфон, за да го защитите ефективно и да запазите неговата оригинална стойност. В допълнение ремонта на екран може да бъде скъпа инвестиция и Вие можете да си я спестите с един от нашите екранни протектори. Дори и да се случи, че вече сте наранили екрана си с няколко драскотини, може да ги заличите като приложите екранния протектор отгоре и по този начин смартфонът ще изглежда по-привлекателно.

Samsung Galaxy A21 – описание на смартфона

Samsung Galaxy A21 идва с 6,5-инчов дисплей Infinity-O, който Ви дава много място за разглеждане на медийните емисии, да видите най-новите новини и да сте в крак с приятелите и семейството. Цветовете и детайлите изглеждат ярки и смели на HD + екрана му. Четириъгълна камера с 16MP обектив ще хване любимия Ви момент. Напълнете телефона си с красиво чисти снимки и видеоклипове. Освен портрети, видеоклипове и ултра широки снимки, макро обективът на A21 ви помага да правите снимки отблизо и лично. Независимо дали щраквате, съхранявате или изтегляте, това устройство може да запази всичко. Ако вградената 32GB памет не е достатъчна, можете да разширите базовата памет до невероятните 512GB с microSD карта. Имате нужда от телефон, на който можете да разчитате. Благодарение на дълготрайната батерия на Samsung Galaxy A21, телефонът Ви ще има достатъчно мощност, за да направи почти всичко. Можете да отделите повече време за текстови съобщения и споделяне и по-малко време за търсене на зарядното устройство.