Протектори и стъкла за телефон Samsung Galaxy M11

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за екрана на Samsung Galaxy M11

В търсене сте на аксесоар за смартфона Ви, който ще предостави нужната защита на неговия екран. Нашият магазин специализира в продажбата на висококачествени аксесоари и едни от тях са нашите екранни протектори. Селекцията ни варира във видове и материали, но който и да изберете, всеки от тях обещава да направи всичко възможно фабрично поставения дисплей да остане непокътнат. Също така протекторите ни са изключително тънки, но издръжливи, така че Вие да не забележите разликата. Елиминирайте ненужния страх от това, че ще изпуснете смартфона си и ще го повредите, а закупете един от нашите екранни протектори още днес!

Предимствата от прилагането на екранен протектор

Закупуването на екранен протектор е едно от нещата, които всеки притежател на смартфон трябва сериозно да обмисли. Дисплеите на смартфоните са най-уязвимата част от всяко устройство и са най-лесни да бъдат наранени. Дори и най-внимателните хората могат да имат несръчен инцидент, който да надраска или пък значително повреди фабрично поставения дисплей на смартфона. Да не забравяме колко скъпо може да излезе ремонта на екрана, ако случайно той не може вече да функционира. Поради тези причини ние от etuo.bg силно препоръчваме да закупите екранен протектор за своя смартфон. По този начин екранът ще бъде предпазен ефективно и Вашият смартфон ще запази своята оригинална стойност и вид.

Samsung Galaxy M11 – характеристики на модела

Плавните извивки на симетричния страничен дизайн на Samsung M11 Ви позволяват да хванете телефона удобно в ръката си. Тройната камера на M11 добавя повече перспективи - 13MP основна камера прави ясни изображения денем и нощем, 5MP свръхширока камера заснема повече от света и 2MP камера за дълбочина подчертава обекта на Вашата снимка, като размива фона. Оборудван с мощен осемядрен процесор и 3 GB RAM, устройството се справя с Вашите графично тежки игри и стриймове с бързи скорости. С 32 GB вградена памет и до 512 GB външно хранилище имате достатъчно място за всичко. Батерията от 5000 mAh Ви позволява да прекарвате повече време в това, което обичате.