Протектори и стъкла за телефон Samsung Galaxy Note 20

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Широка гама от екранни протектори за Samsung Galaxy Note 20

Разглеждайки нашия уебсайт Вие ще попаднете на огромно разнообразие от аксесоари, които имат за цел да улеснят живота Ви като потребител на смартфон и да добавят стил към начина Ви на живот. Едни от тези аксесоари са нашите екранни протектори, изработени от висококачествени материали, така че да осигурят максимална защита за Вашия дисплей. Независимо от кой екранен протектор изберете, той обещава да прилепне идеално по дисплея на Вашия Samsung Galaxy Note 20 и да го предпази от най-различни физически наранявания. Не чакайте да изпуснете своя новозакупен смартфон, че да осъзнаете, че имате нужда от скрийнпротектор, а го оборудвайте с екранен протектор още днес!

Защо е важно да закупите екранен протектор?

Ние силно препоръчваме на смартфон потребителите, най-вече на тези, които току що са се придобили с нов смартфон, да закупят екранен протектор. Замислете се за колко голяма инвестиция е това да купите нов телефон и след това той да бъде наранен и Вие да трябва да го ремонтирате като инвестирате още. Спестете си притесненията и стреса, че ще го нараните и ще загубите не само красивия му вид, но и ще загубите неговата оригинална стойност. Допълнителният слой защита, който екранният протектор предоставя, ще предпази екрана от драскотини и Вие няма да трябва да инвестирате в нищо повече. Нашите екранни протектори са почти 100% транспарентни и са ултра тънки, така че смартфонът да има близко до оригинален вид и екранният протектор да не блокира никои от основните функции на дисплея. Скрийпротекторите, които предлагаме са лесни за инсталиране и Вие можете да го направите дори сами в удобството на дома си.

Samsung Galaxy Note 20 – характеристики на модела

Една от характеристиките на модела от гамата Galaxy Note е S Pen, така че не е изненада, че Galaxy Note 20 въведе нови функции, водени от по-бързи времена на реакция. Galaxy Note 20 е съкратил латентността на S Pen до 26ms. Samsung обещава бързо зареждане, което може да доведе до 50% заряд за 30 минути, а Note 20 ще има батерия от 4300 mAh. Също така устройството има 12MP основна камера, увеличена от 12MP ултра широка камера и 64MP телеобектив. Тази камера е в състояние на 3-кратно увеличение без загуби. Samsung Galaxy Note 20 има 6.7-инчов екран с Full HD резолюция и честота на опресняване от 60Hz. Galaxy Note 20 използва метал и стъкло с ново покритие на гърба, проектирано да сведе до минимум пръстовите отпечатъци и петна. Samsung обещава най-твърдото стъкло досега използвано на екран в смартфон. Една разочароваща спецификация е, че Note 20 разполага само с 128 GB памет, без слот за microSD карта за увеличаване на капацитета. Ако искате повече място за съхранение, ще трябва да изберете по-скъпия Galaxy Note 20 Ultra.