Протектори и стъкла за телефон Samsung Galaxy S21 Plus

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
модел на устройството 172
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Какви видове екранни протектори ще намеря в раздела?

Желаете висококачествен аксесоар за смартфон, който ще предпази фабрично поставения му дисплей? В такъв случай, разгледайте селекцията ни от екранни протектори. Сред тях има разнообразие от видове и дизайни, но се подразделят на три основни категории. Първата се състои от защитни фолиа, които осигуряват ниско ниво на защита, но са достатъчно издръжливи да предпазят дисплея от леки драскотини и задържане на прахови частици. Втората категория са нашите предпазители от 9H закалено стъкло. Те са много по-твърди и издръжливи и ще поемат по-тежки механични наранявания и удари. Предлагаме и трети вид, който е гъвкавото стъкло. То е хибриден вариант и пак ще осигури високо ниво на защита на дисплея.

Защо да инвестирам в протектор за дисплея на телефона си?

Представете си, че изпускате телефона на земята. Той не е оборудван с защитен аксесоар. Шансовете устройството да бъде значително увредено и наранено са високи. Може да се наложи то да се нуждае от ремонт. Всичко това ще Ви излезе много по-скъпо от закупуването на екранен протектор. Предпазителите от закалено стъкло ще поеме шока от удара в случай на сблъсък и фабрично поставения дисплей ще остане непокътнат. Инвестирайте в екранен протектор, така че да удължите живота на дисплея на телефона Ви.

Samsung Galaxy S21 Plus – характеристики на модела

Никога повече не пропускайте перфектната снимка. Запознайте се с Samsung Galaxy S21 + 5G. Създаден да революционизира видеото и фотографията, с извън кинематографична 8K резолюция, така че можете да снимате епични снимки направо от видеоклипа. Има всичко, което бихте искали: 64MP основна камера, ултра-бърз процесор и масивна батерия. Неговият 6,7-инчов Infinity-O дисплей идва с всичките екстри, за да получите най-гладкото и ясно изживяване – 120Hz честота на опресняване, Eye Comfort Shield и Dynamic AMOLED 2X. Интелигентната батерия на Galaxy S21 + 5G с мощност от 4800 mAh Ви позволява да прекарвате целия ден на телефона си без притеснения, че ще му падне заряда.